ACCIDENT TERIBIL în zona unei TRECERI DE PIETONI: Un om A MURIT și alți NOUĂ au fost RĂNIȚI (FOTO)

ACCIDENT TERIBIL în zona unei TRECERI DE PIETONI: Un om A MURIT și alți NOUĂ au fost RĂNIȚI (FOTO)

O femeie de 52 ani și-a pierdut viața, iar alte opt persoane au fost rănite în urma unui accident produs, vineri dimineața, în zona unei treceri de pietoni.

Două autoturisme şi un microbuz care opriseră la semafor au fost izbite în plin de un TIR înmatriculat în județul Maramureş.

Vinovat de producerea accidentului este șoferul TIR-ului, un bărbat de 32 ani, care, pe fondul neatenției și al neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed, a intrat în microbuzul aflat în fața sa, care oprise la o trecere de pietoni.

În urma impactului, microbuzul a ricoșat în alte două autoturisme oprite, de asemenea, la trecere.

Patru dintre victime au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi scoase în siguranță.

Medicii ajunşi la faţa locului au găsit o femeie de 52 de ani în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, la scurt timp, s-a constatat decesul. Aceasta împreună cu alţi şase colegi se aflau în microbuzul lovit de TIR care se îndrepta spre o fabrică din zonă.

Traficul pe DN 17 în zona în care s-a produs accidentul a fost blocat timp de mai multe zeci de minute, șoferii fiind direcționați pe rute ocolitoare.

Șoferul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

accident bistrita nasaud

Foto: jurnalul.ro

  1. Care intersecție si de ce nu ai i formația completa.

    Raspunde
  2. Da, si din e oras. Unde e trecerea de pietoni in a 2-a poza? Arata ca un drum pe un camp, o curba. E o poveste inventata, doar ca sa atraga vizitatori, pentru reclama. Sa va fie rusine.

    Raspunde
  3. Stirea e adevarat e vorba de un accident care a avut in apropierea orasului (-in Viisoara,pozele nu sunt de la acest accident)
    http://www.timponline.ro/un-mort-si-sapte-raniti-in-urma-unui-accident-in-lant-pe-dn-17-la-viisoara-foto-video/

    Raspunde
  4. E in Arad, in alt oras din Romania, in alta tara de pe continentul european sau cumva de pe alta planeta. Stirea lui peste prajit. totul foarte difuz, fara nimic concret, doar ca sa intram sa citim. Jurnalisti de cacao.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.