ACCIDENT TRAGIC! O femeie a MURIT chiar lângă FIUL ei, SPULBERATĂ de o mașină

ACCIDENT TRAGIC! O femeie a MURIT chiar lângă FIUL ei, SPULBERATĂ de o mașină

Un accident rutier cu sfârșit tragic a avut loc noaptea trecută, în Novaci, județul Gorj.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia.

Femeia era însoțită de fiul său, care a scăpat nevătămat, însă a fost martor la momentele groaznice în care mama sa a fost lovită de mașină.

În continuarea activităților desfășurate, a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.