ACCIDENT TRAGIC! O persoană MURIT, alte două victime sunt GRAV RĂNITE

ACCIDENT TRAGIC! O persoană MURIT, alte două victime sunt GRAV RĂNITE

Un accident cu final tragic a avut loc duminică după-masa, pe DN3B.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN3B Călărași – Fetești, comuna Borcea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Una dintre victime prezenta suspiciune fractură bazin şi multiple excoriaţii, asistată de SMURD, transportată la unitatea spitalicească din oraşul Feteşti. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ. Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Feteşti, împreună cu asistenta de pe ambulanţă SAJ”, declară reprezentanții ISU.

La față locului s-a deplasat și un elicopter SMURD venit de la Constanțacare a aterizat la față locului, a evaluat și o a treia persoană care acuză dureri la umăr și membru superior și care ulterior a fost preluată de o ambulanță SAJ.

Din nefericire, victima transportată la spitalul Fetești, un bărbat de 33 de ani, intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul acesteia.

Foto: ISU Călărași

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.