ACCIDENT TRAGIC! Un bărbat a MURIT după ce s-a IZBIT cu mașina de stâncile unui versant

ACCIDENT TRAGIC! Un bărbat a MURIT după ce s-a IZBIT cu mașina de stâncile unui versant

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în Defileul Jiului, județul Gorj.

Conform IPJ Gorj, un bărbat de 49 de ani, din Petroșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66 Bumbești Jiu către Petroșani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit de stâncile din versant și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului violent, șoferul a decedat, iar soția sa în vârstă de 53 ani, pasageră în autovehicul, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din Municipiul Petroșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66 Bumbești Jiu (Defileul Jiului) din direcția Orașului Bumbești Jiu către Municipiul Petroșani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit de stâncile din versant, răsturnându-se pe carosabil. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. La momentul producerii evenimentului, în autoutilitară se mai afla și o femeie de 53, de ani, soția conducătorului auto, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.