ACCIDENT TRAGIC! Un tânăr a MURIT după ce a condus cu 180 km/h (FOTO)

ACCIDENT TRAGIC! Un tânăr a MURIT după ce a condus cu 180 km/h (FOTO)

Un accident rutier violent s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, pe DN 24, pe raza localităţii Văleni din judeţul Vaslui.

Un tânăr de 22 de ani conducea un autoturism de teren din Marea Britanie, înmatriculat în Vaslui, pe direcţia Vaslui către Iaşi.

La un moment dat, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens intrând frontal într-un autovehicul de mare tonaj care circula pe sens opus. Impactul a fost unul deosebit de violent, maşina de teren fiind complet distrusă.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au reuşit să scoată victima dintre fiarele contorsionate după mai bine de o oră de eforturi.

Cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr, leziunile suferite de acestea fiind incompatibile cu viaţa.

Victima avea 22 de ani şi era din comuna vasluiană Zăpodeni.

Acul vitezometrului al maşinii conduse de acesta s-a oprit la 120 de mile, ceea ce înseamnă, spun anchetatorii, că acesta avea o viteză de deplasare de aproximativ 180 km/h în momentul impactului.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.