Acest VIDEO contrazice teoriile despre istoria omenirii! O femeie, găsită într-un sicriu cu lichid în anul 1969: „A trăit cu milioane de ani înaintea dinozaurilor“

Acest VIDEO contrazice teoriile despre istoria omenirii! O femeie, găsită într-un sicriu cu lichid în anul 1969: „A trăit cu milioane de ani înaintea dinozaurilor“

În timp ce efectuau săptături pentru o mină de cărbuni, în anul 1969, într-un sat din Rusia, minerii au găsit un sicriu mai puțin obișnuit, la aproximativ 70 de metri adâncime, iar ce au găsit în interior contrazice istoria Terrei.

Când au deschis sicriul din piatră, minerii au rămas şocaţi. În sicriu era așezată o femeie de circa 30 de ani, de o frumusețe neobişnuită, așa cum au descris-o minerii, cu trăsături europene extrem de fine şi cu ochii albaştri larg deschişi, scrie Mysterious Earth, citat de Infoalert.ro.

Conform sursei citate, părul era bogat, şaten închis cu o tentă roşiatică, uşor buclat, ajungându-i până la talie. Mâinile, aşezate pe lângă corp, erau albe, cu unghii curate şi îngrijite.

Din cauza căldurii, a început să curgă un lichiu roziu din siciru, iar minerii au realizat că ceea ce au descoperit ei este un fapt foarte important și trebuie raportat.

După 15 ore în care sătenii au admirat minunea, sicriul a fost dus într-un laborator, tot lichidul din interior fiind scos, iar femeia s-a schimbat total: „A devenit neagră și și-a pierdut imediat toate trăsăturile fizice. Oamenii s-au speriat și au realizat că au de-a face cu un lucru extrem de misterios“.

În cele din urmă, savanții ruși au stabilit că femeia trăise pe Terra în urmă cu 800 de milioane de ani, în era Paleozică, cu milioane de ani înaintea dinozaurilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.