Acţiune de amploare a autorităţilor arădene, pe DN 7

Acţiune de amploare a autorităţilor arădene, pe DN 7

Poliţiştii arădeni au desfăşurat miercuri o acţiune de amploare pe DN 7, între localităţile Arad şi Pecica, dar şi pe raza oraşului arădean, vizând prevenirea accidentelor de circulaţie.

La acţiune au participat efective mărite de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Biroului DN-E, Poliţiei oraşului Pecica, Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Arad şi reprezentaţi ai Registrului Auto Român.

„În cadrul acţiunii au fost folosite aparate radar din dotarea IPJ Arad pentru monitorizarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, au fost efectuate verificări împreună cu reprezentanţii R.A.R. privind starea tehnică a autovehiculelor, iar în subsidiar poliţiştii rutieri au acţionat şi pentru depistarea celorlalte abateri de la normele care reglementează circulaţia pe drumurile publice. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, din care: 13 pentru defecţiuni tehnice, 22 pentru depăşirea vitezei legale, 15 pentru nefolosirea centurii de siguranţă şi 28 pentru alte abateri. De asemenea, a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere, fiind reţinute 2 permise de conducere şi 14 certificate de înmatriculare”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

De remarcat, că în urma acţiunii desfăşurate miercuri, poliţiştii rutieri au depistat care a condus fără permis de conducere.

„Bărbatul, de 29 de ani, cetăţean bulgar, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism Mercedes, pe DN 7, între localităţile Arad şi Pecica, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere. Astfel de acţiuni vor continua în perioada următoare şi în alte zone din judeţul Arad”, au mai arătat reprezentanţii IPJ Arad.

Politisti verificari trafic

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.