Acțiune de amploare a Poliției, azi-noapte, în Arad. Ce au descoperit oamenii legii

Acțiune de amploare a Poliției, azi-noapte, în Arad. Ce au descoperit oamenii legii

Polițiștii rutieri au desfășurat, azi-noapte, în municipiul Arad, o acțiune pentru combaterea consumului de alcool și droguri în rândul conducătorilor de vehicule.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, au fost testați, cu aparatele alcooltest și DrugTest, 244 de conducători auto, fiind depistați doi șoferi care erau sub influența alcoolului, având îmbibații alcoolice sub 0,40 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei.

Cu acest prilej au fost reținute șapte permise de conducere, dintre care două pentru consum de alcool. De asemenea, au fost depistate la volan două persoane fără permis de conducere, în cazul acestora fiind întocmite dosare penale.

„Atragem atenția conducătorilor auto că respectarea normelor rutiere este obligatorie și esențială pentru prevenirea accidentelor rutiere”, mai transmite IPJ Arad.

  1. FELICITARI si PRIMA vatmanului!!!azi eram in tramvaiul Civitas 12,la Renasterii colt cu Voinicilor linia 18 ora 11 si cateva minute.Vatmanul cred ca a salvat viata unei femei de vreo 35-40 ani,coborand imediat si sunand la salvare.Din cate am inteles apoi,femeia ar fi cazut de pe bicicleta lovindu-se puternic la cap si mana.Vatmanul,un om bn asa la vreo 45 ani a avut spirit de reactie sa vb cu dansa in timp ce chema ambulanta.Apoi am auzit ca il chema Gabriel in timp ce operatoarea de la 112 i cerea date iar doamna cazuta Georgiana.Sper ca doamna e bn,iar vatmanului RESPECT si o prima din partea conducerii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.