Acțiune de amploare a Poliției într-o zonă „fierbinte” din Arad (FOTO)

Acțiune de amploare a Poliției într-o zonă „fierbinte” din Arad (FOTO)

Polițiștii Municipiului Arad împreună cu jandarmii arădeni și efective ale Poliției Locale Arad au desfășurat astăzi, 6 aprilie, în intervalul orar 17 – 19, o acțiune cu efective mărite în zona denumită popular „Checheci” din municipiu, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Activitatea a vizat intensificarea măsurilor de combatere a faptelor ilicite, de reducere a riscului rutier și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona respectivă, cunoscută ca rău famată.

„În urma activităților desfășurate au fost legitimate 130 de persoane și au fost verificate 53 de autoturisme. Polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale în baza OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 4.495 de lei și 3 sancțiuni contravenționale în baza Legii nr. 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților, în valoare totală de 600 de lei. De asemenea pentru neregulile constate a fost retras și un certificat de înmatriculare. Aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare”, transmite IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.