Acțiune de amploare a polițiștilor arădeni, în județ

Acțiune de amploare a polițiștilor arădeni, în județ

Polițiștii orașului Curtici împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Secției Rurale de Poliție 2 Arad, Biroului pentru Protecția Animalelor, polițiști economici și luptători S.A.S. și cu sprijinul jandarmilor au desfășurat, sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, în dimineața zilei de 23 septembrie o acțiune de amploare pe raza localităților Curtici, Macea și Șofronea.

Activitățile au avut drept scop reducerea riscului rutier, prevenirea faptelor antisociale și descurajarea fenomenului infracțional.

„Au fost legitimate 191 de persoane și legitimate 101 vehicule  și 6 societăți comerciale. 89 de persoane au fost testate cu aparatele alcooltest și DrugTest. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei, dintre care 42 pentru nerespectarea legislației rutiere, și 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010, privind transportul de material lemnos. Polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare. Au fost confiscați 44 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 10.600 de lei, precum și suma de 1.575 de lei, care nu a fost înregistrată în casele de marcat. Aceste acțiuni se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.