Acțiune de amploare a polițiștilor în municipiul Arad

Acțiune de amploare a polițiștilor în municipiul Arad

Polițistii arădeni au desfășurat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în intervalul orar 00.00-04.00, o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru reducerea riscului rutier.

„În timpul desfășurării acțiunii au fost legitimate 155 de persoane, controlate 130 de autovehicule fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 22.225 de lei, dintre acestea 29 în baza O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice iar 3 în baza Legii 61/ 1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemenea polițiștii au reținut 4 permise de conducere și un certificat de înmatriculare”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în jurul orei 4, un bărbat de 23 de ani, din Pecica, care conducea un autoturism pe strada Decebal din municipiul Arad. Testarea cu aparatul Drug Test a indicat o valoare pozitivă la două substanțe psihoactive. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.