Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice

Asociația RoRec și Primaria Municipiului Arad organizează o nouă acțiune de colectare din campania „Locul deșeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”.

Astfel, sâmbătă, 12 aprilie între orele 10.00 – 17.00, deșeurile electrice și electrocasnice se vor colecta la punctele fixe: Zona Alfa –în spatele Carrefour, lângă Biserică; Zona Micălaca – str. Abrud, în spatele blocului 129 sc.C (în spatele Pieței Miorița); Zona Gării – Terenul de lângă Grădinița PP 15, str. Avrig; Zona Vlaicu – Piața Agroalimentară (între hală); Calea Timișorii nr. 39 – în fața Centrului de zi pentru vârstnici, și Zona Grădiște – în fața Sc.Gen.Aron Cotrus, aleea Romanței și prin preluare gratuită de la domiciliu sau de la sediile firmelor și instituțiilor.

„Pentru posesorii de echipamente, grele sau voluminoase, serviciul gratuit de colectare de la domiciliu le stă la dispoziție. Numărul de telefon pentru programări este 0751302123 sau 0800444800 număr apelabil gratuit în orice rețea de telefon 7 zile din 7. De asemenea, fiecare deponent poate câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre următoarele premii: 4 x Mașină de găurit, 4 x Mixer, 4 x Cafetiere, 4 x Fier de călcat, 4 x Polizor unghiular, 1 x Frigider. Extragerea câștigătorilor va avea loc 14 aprilie, ora 12.00, la Primăria Municipiului Arad”, spun organizatorii.

Lista câștigătorilor va fi publicată pe siteul www.rorec.ro, începând cu ziua imediat următoare festivității de extragere.
Prin deșeu de echipament electric sau electronic (DEEE) se înțelege un deșeu al unui echipament ce este/a fost conectat la curent electric sau câmp electromagnetic pentru a funcționa corespunzător în mod independent.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.