Acțiune „fulger” în Arad. Șoferi prinși băuți sau drogați la volan

Acțiune „fulger” în Arad. Șoferi prinși băuți sau drogați la volan

Peste 400 de amenzi au dat polițiștii rutieri în urma unei acțiuni „fulger” desfășurate atât în mediu rural cât și în mediul urban în județul Arad.

În după-amiaza și seara zilei de 3 septembrie., polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune în mediul rural și urban pentru depistarea conducătorilor de vehicule care nu respectă legislația privind consumul de alcool și substanțe interzise.

În cadrul activităților, au fost aplicate 407 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 108.000 lei, dintre care 162 pentru depășirea vitezei legale, 3 pentru consum de alcool, celelalte pentru alte abateri.

Au fost reținute 27 permise de conducere, și retrase 16 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au întocmit trei dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, fiind depistată o persoană care avea în posesie droguri.

„Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat în municipiu, pe Calea Romanilor, un autoturism condus de un bărbat din Arad, care avea asupra sa, într-un pachet de țigări, două țigări confecționate artizanal, dintr-o substanță susceptibilă a fi cannabis. Cercetările sunt continuare de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.