Acțiuni fulger pe Autostrada Deva – Nădlac. Doi șoferi circulau cu peste 200 de km/h

Acțiuni fulger pe Autostrada Deva – Nădlac. Doi șoferi circulau cu peste 200 de km/h

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe acțiuni „fulger” pe Autostrada A1, pe tronsonul Margina-Nădlac.

În cadrul activităților, au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 61.000 de lei, dintre care 92 pentru depășirea vitezei legale și 17 pentru depășirea timpilor de odihnă.

Au fost reținute 56 de permise de conducere, dintre care 54 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe autostradă, și 2 pentru mers înapoi.

Circulau cu peste 200 de km/h

Un bărbat de 40 de ani, din județul Timiș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism având viteza de 215 km./h., depășind cu 115 km./h.  viteza maximă admisă.

Un bărbat de 37 de ani, din județul Timiș, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având viteza de 202 km./h., depășind cu 72 km./h. viteza maximă admisă.

Cei doi conducători auto au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Un bărbat de 53 de ani, din județul Prahova, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, utilizând o cartelă tehograf eliberată pe numele unei alte persoane.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 de lei, fiind dispusă imobilizarea autoutilitarei pentru 9 ore.

Poliția Rutieră precizează că acțiunile de monitorizare a vitezei pe Autostrada A1 se desfășoară permanent, pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

Sursă foto: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.