Activiştii PES susţin rămânerea PSD la Guvernare şi militează pentru unitatea partidului

Activiştii PES susţin rămânerea PSD la Guvernare şi militează pentru unitatea partidului

Organizația „PES activists România”, compusă din peste 8000 de membri în toată țara, susține rămânerea la Guvernare a Partidului Social Democrat. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Naţional, desfăşurat zilele trecute, la Bucureşti, informează Cristian Ioan Videscu, vicepreşedinte al organizaţiei.

În cadrul şedinţei Biroului Permanent al PES activists România s-a luat decizia – cu unanimitate de voturi – ca structura și militanții acestei organizaţii să depună eforturi pentru a susține rămânerea la Guvernare a Partidului Social Democrat. „Prin acest demers, cei peste 8000 de membri PES activists România își reafirmă sprijinul pentru măsurile economice și sociale întreprinse de Guvernul României. Partidul Social Democrat trebuie să se reafirme ca principal actor în această guvernare, iar în acest sens trebuie să comunicăm mai bine și mai mult cu cetățenii și simpatizanții noștri”, a explicat decizia președintele organizației, europarlamentarul Victor Negrescu.

Referitor la discuțiile din interiorul Partidului Social Democrat, organizația PES activists România îşi reiterează sprijinul pentru un proiect de echipă. „Structura noastră este prin definiție axată pe politica europeană, iar modelul promovat de stânga în Europa este unul al echipei. Credem că, astăzi, Partidul Social Democrat are nevoie mai mult ca oricând să rămână unit. Sperăm că viitorul Comitet Executiv al PSD va alege o formulă de echipă și mai ales va sprijini un parteneriat clar între Guvern și partid”, a reiterat europarlamentarul PSD.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.