Activitatea de depozitare a deşeurilor nu a fost întreruptă din cauza incendiului

Activitatea de depozitare a deşeurilor nu a fost întreruptă din cauza incendiului

SC FCC Environment România SRL anunţă că activitatea de depozitare a deşeurilor la groapa de gunoi unde a avut loc un incendiu nu este întreruptă.

„În vederea asigurării accesului operatorilor de salubrizare în depozit și a evitării întreruperii activității de depozitare a deșeurilor, s-a amenajat o zonă de stocare intermediară pentru transferul deșeurilor la depozitarea finală”, au precizat reprezentanţii SC FCC Environment România, într-un comunicat de presă.

„Incendiul a fost localizat și este în faza de stingere cu apă, acționând în acest sens 2 autospeciale ale ISU Arad, precum și echipa de intervenție a SC FCC Environment România SRL. Suplimentar este în pregătire acoperirea zonei focarului cu pământ, existând în acest sens rezerve de pământ și utilaje de încărcare, transport și tasare, precum și resursele umane necesare. La ora 07,30 s-a început transportul de pământ pe zona afectată de incendiu folosind utilaje de mare capacitate. Urmare a acestei acțiuni emisiile de fum au fost diminuate semnificativ. Suprafața incendiului este estimată la 1200 mp și este situată în zona activă depozitului, mai exact în sectorul 11 al acestuia”, se mai arată în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.