Acuzații: Iustin Cionca refuză să fie președintele tuturor arădenilor din județ

Acuzații: Iustin Cionca refuză să fie președintele tuturor arădenilor din județ

Petru Moț, consilier județean din partea PSD, a afirmat într-un comunicat de presă, că „după 7 ani de mandat în fruntea Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca refuză să fie președintele tuturor arădenilor din județ”.

„De altfel, nici nu dorește!”, susține consilierul județean social-democrat, continuând: E greu de imaginat cum nu poate să se distanțeze de resentimentele politice și continuă să îi pedepsească pe locuitorii din comunele și orașele județului doar pentru că sunt administrate de primari PSD. Orașe în plină dezvoltare, ca Lipova și Pâncota, comune fruntașe ca Târnova sau obiective turistice de interes național, precum Moneasa, nu au primit niciun leu din partea CJA, la repartizarea sumelor corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit”.

Petru Moț (foto) s-a referit, apoi, la proiectele de infrastructură aflate în derulare în unitățile administrativ-teritoriale păstorite de edili ai PSD, unități cărora nu li s-a acordat o finanțare decentă, pe criterii strict politice.

„Are rost să enumăr aici toate proiectele importante de infrastructură, aflate în plină derulare sau în stadii avansate ale administrațiilor social-democrate din județ? Toți acești primari își fac treaba în mod exemplar și tocmai de aceea se și bucură de sprijinul și respectul comunităților de unde provin. Ar fi fost un gest de normalitate pentru orice președinte de consiliu județean să acorde sume decente unor localități aflate în ascensiune administrativă. Dar Cionca a decis să se comporte în continuare ca un despot, privând mii de locuitori din județ de șansa unui ajutor meritat. Orice cosmetizare ulterioară pe linie declarativă, sau pretext inventat, sunt absolut inutile și impardonabile!”, a conchis Petru Moț.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.