ACUZAȚII ȘOCANTE: Cristina Fernandez, preşedintele Argentinei, ACUZĂ Administraţia OBAMA că vrea SĂ O ASASINEZE

ACUZAȚII ȘOCANTE: Cristina Fernandez, preşedintele Argentinei, ACUZĂ Administraţia OBAMA că vrea SĂ O ASASINEZE

Președintele Argentinei, Cristina Fernandez, a criticat în termeni duri refuzul Statele Unite de a anula decizia judecătorească a unui magistrat din SUA, ce ar fi împins Argentina în a doua recesiune din ultimii 13 ani. Argentina a intrat în incapacitate de plată în luna august, iar relaţiile dintre Argentina şi SUA s-au deteriorat atât de mult încât preşedintele statului din America de Sud sugerează că Washingtonul ar plănui să o asasineze.

„Dacă se va întâmpla ceva cu mine, nimeni nu ar trebui să se uite spre Orientul Mijlociu, ci spre Nord, după lucrurile care se plănuiesc în birourile diplomatice”, a declarat preşedintele argentinian Cristina Fernandez, potrivit AFP, citată de Salt Lake Tribune.

La începutul acestui an, economia ţării a început să o ia la vale, argentinienii observând că preţurile cresc alarmant.

Penuria bruscă de dolari pe piaţa argentiniană a dus la o devalorizare a monedei naţionale până la nivelul de opt pesos la un dolar, iar pe piaţa neagră s-a ajuns la nivelul de 13 pesos la dolar.

Comercianţii au ridicat imediat preţurile. În unele cazuri, produsele au fost retrase cu totul de pe rafturi, până când comercianţii se gândesc cât să ceară pentru ele.

Foto: sovereignman.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.