Acuze grave la ALDE! Se lasă cu EXCLUDERI

Acuze grave la ALDE! Se lasă cu EXCLUDERI

Mihăiță Calimente, președintele filialei ALDE Arad, a precizat faptul că în interiorul partidului s-a creat un grup nemulțumit de noua conducere, grup care a sabotat alegerile parlamentare.

„Vom strânge rândurile și vom merge înainte. O parte dintre consilierii noştri au făcut non combat, nici măcar afișele și materialele de propagandă pe care le-am împărțit în tot județul nu au fost împărțite de câțiva președinți de organizație“, a declarat Mihăiță Calimente.

„În interiorul partidului s-a creat un grup format din membri ai vechii conduceri, nemulțumiți de schimbarea care a survenit în august. Am aflat că au avut numeroase ședințe secrete prin diferite birturi din municipiu, inclusiv deplasări în județ, prin care i-a îndemnat pe consilierii și președinții de organizații să facă non combat și anti-propagandă. Spre ghinionul acestui grup, avem și stenogramele discuţiilor“, a mai declarat Calimente.

„Partidul a fost văduvit, prin această activitate ostilă, cu minimum 2%. Am pierdut aproximativ 3.000 de voturi datorită acestor lucruri și a unui candidat independent sprijinit de PNL“, a declarat președintele filialei ALDE Arad.

„Din această campanie reiese clar și precis care sunt organizațiile care au făcut non combat și cei care au sabotat activitatea partidului. La Vinga, Stoicu a obținut 700 de voturi candidând la funcţia de primar și 30 de voturi la alegeri. La Șimand, Șimon a obținut aproape 500 de voturi la candidatura de primar și 40 de voturi la alegerile parlamentare. Trifon, consilierul nostru județean, a plecat în două concedii în timpul campaniei, unul în Turcia și unul în Germania. Voi propune un alt birou județean“, a precizat Mihăiță Calimente.

  1. Da tu de ce nu demisionezi hăbăucule. Micimea caracterului tău a fost din nou dovedită, cauți vinovați in loc sa te uiți in oglinda. Ai crezut alături de papagalu ala de galis ca daca văcocotati pe munca altora veti obtine rezultate. Sunteți zero asa ca dispăreți….sa nu-l uitați pe tibișor.

    Raspunde
  2. daca era Ciupe se castigau alegerile

    Raspunde
    • Marele Ciupe, sunteti dusi cu capul ? Ce notorietate are Ciupe in comparatie cu Calimente sau Galis ??? Nu uitati ca in urma cu 4 ani Galis a castigat cu 46 % alegerile Parlamentare in fata lui Seculici care a avut 32 % si Schiau sau cum masa il cheama care a avut 12%. Si a intrat prin redistribuire ultimul !!! Asa ca lasati l pe Ciupe sa monteze contoare ….

      Raspunde
      • Nu stiu cine sti,in spatele acestui nume,dar Ciupe la alegerile locale din acest an a facut peste 5%(nu stiu exact cat,dar oricum nu are mare importanta acum),iar voi pe statele lui(din motive clare ,vezi Galis a falimentat singura fabrica de seringi din tara si Calimente -Vermorelul,aradenii nu sunt chiar asa de usor de dus cu nasul-vedeti rezultatele)ati scazut sub pragul electoral de 5%.Galis nu a castigat pe proprile picioare niciodata,pentru ca odata era Seculici,alta data era Falca si acum era Ciupe,Cu multe rezerve,iti spun cinstit ERA Galis si Calimente s-a incheiat.Bte usa in cuie pe interior.

        Raspunde
      • Bai pulete,tu esti chiar timpit!Ciupe la locale a facut 5,8% si galis acum a facut 4,4 % si calimente 4,9%,lasa-l pe Seculici si alti,este vorba de notorietate fraiere,cum poti prostii lumea ca Galis are notorietate mai mare ca Ciupe!La facut praf fabrica de seringi DA ai dreptate,de acolo i se trage lui Galis notorietatea,trantor oportunist,da prost.

        Raspunde
  3. Cistiga Ciupe la buda nici acolo nu-l pun astea ca schimba contorul de gaz

    Raspunde
  4. Nenorocitule!…. Calimente nenorocitule!!!!
    Pe Trifon il acuzi ca a plecat in concediu in timpul campaniei in loc sa stea sa-si cheltuie banii cu tine in campanie?! Daca-ti aduci aminte, Trifon a parasit vechiul PNL in secunda 1 cand s-a format PLD-ul (actualul ALDE) si s-a apucat de treaba batand judetul impreuna cu Ciupe, ca sa poti fi tu acum presedinte de org.judeteana ca altfel n-ai fi avut unde veni tu si Galis, derbedeilor… Dupa un an de zile de pupat in bot cu Falca, ungureanu si Johannis ati crezut ca veniti la masa pusa sa va imbuibati in mai putin de o luna din munca altora, puturosilor….
    Nah, iaca Ciupe si Trifon v-a luat masa si bucatele si le-a dus in birturile de care pomeneai, iar voi ati ramas numai cu „scaunele” pe care v-a pus dobitocul de Tariceanu, viermilor…
    Da’ ce-ati crezut mah, ca lumea e asa proasta si numai tu cu Galis sunteti destepti?! Va vedeati deja parlamentari ha?! Galis incepuse de alaltaieri sa dea de beut, prostovanul….
    Huo lepadaturilor si lichele imputite ce sunteti!!!!

    Raspunde
  5. Din cauza lui Calimente a pierdut ALDE alegerile. Mulți au zis ca nu votează un traseist și un oportunist.

    Raspunde
  6. Lasa Mihaita tata ! ca noi merem bu , da ce zgura nu-i buna de facut caramizi ?

    Raspunde
  7. Blat si noncombat a-ti facut in tot judetul ! A-ti jucat cu PSD-ul ! „Adevaratii liberali ….” He,he,he
    La Nadlac va-ti plimbat cu candidatii PSD la brat pe la adunarile pensionarilor. Conduverea ALDE a dat semnalul membrilor sa voteze PSD. Penelistii se dau mari ca au castigat alegerile pentru ca cei de la ALDE nu au facut nimic duminica. Asta cu excluderea e cea Mai buna gluma. Doar asa se pot inscrie legal in psd

    Raspunde
  8. jeg de ghiorghiof si cu racovita

    Raspunde
  9. nu aruyncati cu pietre! 16 decembrie, 2016, 9:03 pm

    nu cred ca un politician de talia lui Calimente ar fi capabil de blat cu PSD. daca s-a intalnit pur intamplator cu alti candidati nu e vina lui.
    Alaturi de alti oameni de isprava, Galis , Decany sau Purcaru incearca sa salveze ce se mai poate salva dupa dezastrul Ciupe.a gasit un partid transformat in ruine,numai vocatia bratiana si de a arata lumii ce inseamna valorile liberale pentru domnia sa la facut sa reconstruiasca ALDE arad din temelii. care au lasat orgoliile deoparte si au salvat ALDE arad de la dezastru.da nu ar fi fost p tradare rusinoasa,ALDE Arad avea 1 senator si 2 deputati, dar nu trebuie uitat ca si Bratianu a fost tradat…chiar de ai lui
    a

    Raspunde
    • ceea ce reiterezi tu aici nu poate fi catalogat decat blasfemie. cum poti sa ii pui in aceasi propozitie pe bratieni si pe pseudooamenii/politicienii de tip calimente si galis, ma/// daca erau liberali adevarati veneau la alde la liberali nu ramaneau la populari pana au vazut ca nu prin vreun loc la parlamentare pe liste. pana una alta au scos mult sub scorul lui ciupe. cifrele vorbes, fratilor. lasati scuzele

      Raspunde
  10. Ce a-ți crezut măi natarailor, ca veți castiga alegerile parlamentare? Vi sa spus de când a-ți venit în Alde ce scor obțineți și ăla l-ați obtinut. Acum dați vina pe alegatori și pe oricine numai pe voi nu! Demisionati dacă aveți puțin bun simt să vă asumati esecul! Lăsați Alde să-și urmeze drumul pe care l-au ales când voi erați împreună cu Falcă et comp. Ce rânduri strângeți voi stafiilor politice care sunteți? Strangeti-va catrafusele și obedientii care vă înconjoară și plecați, da repede! Alde nu a avut și nu are nevoie de voi! Chiar nu intelegeti?

    Raspunde
  11. Chiar așa nemernici sunteti jegurilor să aruncați vina pe aradenii care nu v-au votat? Toată lumea știa că arădenii nu vă vor, decât pupincuriștii voștri care v-au dus în eroare. Așa ca ciocul mic și afară că dezinfectam partidul, dar nu cu vermorelul!

    Raspunde
  12. Vai,Calimente si Galis,vai de voi,asa ati facut la gradinita”doamna educatoare,m-a batut georgescu,nu de aia ca eu am dat primul cu piatra in el,doamna,va rog sa il pedepsiti,da doamna?Acum nu ma surprinde ca nu sunteti de vina ,de vina e natura ca ati ajuns aici,nu voi.Hai carati-va dreacului de neputinciosi si mincinosi,ce credeti ca cineva va crede altceva decat ca sunteti epave fripturiste,oportunisti si sanevitieni falimentati!!!

    Raspunde
  13. Despre Purcaru nu puteti spune nimic,a fost cu voi peste tot,asa ca lasati-l in plata domnului.Ce aveti cu el?/

    Raspunde
  14. V-ati laudat ca aveti sange-n instalatie!s-a neutralizat?Recunoasteti frate ca suntetii talimbi si ati prostit poporul.Dar GHINION!!!!Nu v-a mers,,

    Raspunde
  15. Ma Gigel,stii ca ai dreptate!vine „domnisoara”invatatoare cu 2 facultati sa-l oblojeasca!!!!

    Raspunde
  16. no fii atent ma omule bun cum cauta gusterii astia tapi ispasitori….deci la locale aradenii au votat pt candidatii respectivi. nu v-ati gandit ca daca era ceva de capu vostru, ati fi primit cu siguranta votul. aradenii nu va vor, e atat de greu de inteles…pffaai…haters gonna hate

    Raspunde
  17. Am spus in mai multe randuri ca exprim dorinta mai multor aradeni ca nu vom vota Calimente si Galis,ce nu ati inteles?Ca aradenii nu va vor?

    Raspunde
    • Si tu esti simpatizant ALDE ? Atunci ce ai votat prietene ? Evident ca ai votat ce ti-a fost mai simpatic.

      Raspunde
      • ca sa tragi o astfel de concluzie ,trebuie doar sa fi promovat ciclul primar,nu alte scoli superioare,cu asa inteligenti in jurul lor,atat Galis ,cat si Calimente si-au asigurat esecul.Felicitari!!!oricum nu mi-ati placut.

        Raspunde
  18. USR ul lea tras o la toti. Un fel de PP-DD actualizat. Baietii aia nu au nici cea mai mica pregatire politica de acea esecul este predestinat. Adica, 4 ani de dolce fa niente. ALDE a avut suficiente probleme interne si nu cred ca Galis si Calimente sunt vinovatii. Sau cine crede in afara de Gheorghiof si Ciupe ca ei ar fi sot mai buni ?? Chiar aberati… Si dovada este clara ca actuala conducere a fost ,,lucrata,, din interior.. Suficient sa te uiti la postarile jegoase care vin din interiorul partidului. Daca Ciupe & Co erau adavarati oameni politici , isi sustineau partidul si candidatii . Dar atata pot face parvenitii…. mizerii

    Raspunde
  19. Hai ba ca faci Bratienii sa se rasuceasca in pamant,chiar nu aveti limita,puneti gunoaiele astea papagale in randul Bratienilor?ba proasta p… o intrat in…. cand

    Raspunde
  20. Nicio problema. Noua conducere ii va parasuta pe toti basinosii care au creat probleme in interiorul partidului. In scurt timp. Gheorghiof si trupa lui bye bye.

    Raspunde
  21. V-am prezis eu,nu m-ati crezut,esecul este mai mare decat ati crezut,data viitoare sa ma chemati sa va descant!

    Raspunde
  22. Daca este sa facem o analiza corecta,trebuie sa recunoastem ca din declaratiile lui Calimente reiese ca vechea conducere este mai buna,mai puternica si de buna credinta,daca este cum spune dansul.Daca isi asuma rezultatul,nimeni nu baga de seama ca a existat o veche conducere.

    Raspunde
  23. Domnule Calimente si Galis,va rugam frumos sa ne spuneti cati bani ati investit in aceasta campanie! va spun EU,niciunul!ati primit de la bucuresti 2 teancuri de pliante si ati vrut sa intrati in senat,asa-i?Cat ati investit,atat ati primit!mai precis ce-a ramas din Vilma.

    Raspunde
  24. Slabanogii si nesimtitii din politica dau vina pe altii atunci cand iau un rezultat foarte slab si fac partidul de ras , acolo unde il reprezinta , asa se intimpla si la ALDE Arad unde Calimente-vermorel si Galis -Seringarul au obtinut un scor pur si simplu rusinos !!! Mars afara din ALDE …IMPOSTORILOR !!!

    Raspunde
  25. ,Sa iti spun ceva Calimente , si crede-ma ,stiu ce spun , cel care vi-a tras-o a fost nimeni altul decat individul span cu nume suin , Purcaru , el a convins-o si a ajutat-o pe Lia Ardelean sa intre in competitia parlamentara . PS Ti-a furat cam 1,2 %

    Raspunde
  26. LIBERAL BRTIENIST CONVINS 17 decembrie, 2016, 1:03 am

    Hopaaaaaaa…incet, dar sigur, ADEVARUL iese la iveala precum untdelemnul la suprafata apei. Deci ipoteza TRADARII, de aparitia unui ISCARIOTEAN pe nume IUDA prinde contur….Si asta in timp ce unii nesimtiti ca sa nu spun GGUNOAIE ii acuza pe marii perdanti, dar castigatori de drept ai alegerior ca nu au investit resurse financiare in campanie, etc.
    Pai oameni buni, Calimente si Galis si-au sacrificat ultimele economii, modeste ce-i drept pentru cmpanie. Eu unul i-am sustinut pt ca stiu ca sunt cei mai buni dintre cei buni si drepti intre drepti, am ajutat si eu cum am putut ALDE,fara sa fiu membru, dar ma voi face cit mai repede deoarece ma simt reprezenntat de acesti titani ai scenei politice aradene si nationale.
    Deci avem un IUDA..ce ar mai urma??ce surprize murdare, ce tenebre ne mai pindesc si asteapta sa apara la iveala???
    As dori ca DREAPTA LIBERALA, sa se alature celor doi urmasi de drept ai marilor Bratieni;Galis si Calimente.
    PMP; PNL sa lase orgoliiile deoparte si sa se uneasca. Cu un Calimente lider si Falca, Scheau, Remetean, Galis, P. Gherman si Tipei adjuncti, LIBERALISMUL ARADEAN VA RENASTE! Si va coaliza in jurui toata fort a LIBERALA NATIONALA!!!

    PARTIDUL UNIUNEA LIBERALA ARADEANA va schimba Romania din temelii!hai ca se poate!impreuna vom invinge!e vremea schimbarii din temelii a sistemului, lasati orgoliile deoparte!

    Raspunde
    • esti prost?ai tras prea mult pe nas,e drept ai facut-o azinoapte(vineri) dar revino-ti omule ca este sambata de dimineata,ce efect halucinant sa tina atata?daca purcaru cu a lui echipa ti-a luat 1,2%,,de ti-o trage celalalt,iti i-a tot,ma paduche turtit.

      Raspunde
    • PARTIDUL UNIUNEA LIBERALA ARADEANA vedeti ce iese ca sigla P….LA.

      Raspunde
  27. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO cu ei afara de impotenti,stiau ca pierd alegerile si acum cauta vinovati?TRADATORI DE NEAM CE SUNTETI,PLECATI CAPUL SI DISPARETI CA MAGARUL IN CEATA,sa nu va mai vada lumea,Calimente multumeste-i la dumnezeu ptr.pensia pe care o ai si nu ce ai vrut ca vezi ca stia ca nu poti duce,de aceea nu ti-a dat mai mult,Bucurate ca nu ti-au tras-o,cei care cu truda au constituit organizatia si te-au votat,nu ptr.tine,ci ptr.Tariceanu si a lor convingere ca Dumnezeu este drept si va face lumina.

    Raspunde
  28. Hai bagalis si calimache,ciocul mic si joc de glezna!

    Raspunde
  29. Ca la rugby,ai luat mingea in brate si ai fugit cu ea tinand-o strans,dar era MINGEA din tribune,nu cea din teren.

    Raspunde
  30. Ce ai crezut Calimente ca dupa ceasul tau se trage ora exacta?

    Raspunde
    • Sunteți niște jegoși toți aceia care dați cu pietre în cei care au avut curajul sa preia organizația de la niște impostori.Daca ar fi cistigat ii pupați în fund pentru succesul lor și îmi impuiati urechile cu limbi. Rușine pentru toți aceia care se ascund după un pseudonim și înjură din spatele gardului.Daca doriți sa va manifestați înscriețiva în ALDE și faceți ceva ,apoi săriți ,,dacă mai este cazul.

      Raspunde
  31. AAAAAAAAAA inteleg, ai sperat ca dupa a lui galis! TIMPUL VOSTRU A EXPIRAT!

    Raspunde
  32. Noi aradenii am sperat in ALDE la alegeri,!Cum sa mai avem incredere in voi!

    Raspunde
  33. asa e Paul! Calimente, Dekany si Galis au preluat ALDE Arad de la inste impostori care nu aveau nici clin in mineca cu miscarea liberala. au reusit un scor extrem de bun i ciuda tradarilor, si tot lor li se imputa esecul electoral. Sa dea Dumnezeu sa se faca lumina in afacerea tradarii din alegeri ca nu ii vad bine pe iudele din ALDE. Au mai bagato in joc si pe mama Lia care nu mai stie ce sa faca, se plictiseste. Au bagato ca sa distruga pe Calimente si Galis,. Ei oricum pleaca la bucuresti fiind in carti sa ocupe portofolii foarte grele, asa ca jocul mirsav nu a reusit dar e pacat, mare pacat, ALDE arad ar fi avut 2 deputati si un senator

    Raspunde
  34. Greșeala au făcut-o cei din conducerea centrală. La Arad lucrurile funcționau într-un anumit fel și era foarte bine. Dacă cei din București au considerat că unele organizații se pot sacrifica în vederea slăbirii PNL-lui( a se citi PDL) se pare că nu și-au făcut foarte bine socotelile. Cei impuși nu vor putea niciodată să se acopere de simpatia celor care deja și-au organizat treaba. Calimente er fi trebuit săs tea cel puțin în primele luni în spatele lui Ciupe și să-și asigure prierenia lui, pentru că până la urmă Ciupe a înțeles mai demult cum stă treab prin noul PNL și a ales să muncească pentru reorganizarea liberalismului în Arad sub steagul lui Tăriceanu. Încă de pe vremea PLR, împreună cu Bobar și mulți alții. Calimente ar fi trebuit să aducă plus nu minus organizației. Cred că aici s-a greșit definitiv. Acum poate e timpul să pună toată lumea armele jos pentru a reface ceea ce s-a pierdut. Acolo, în ALDE sunt mulți oameni de valoare certă. Mai multe săbii într-o teacă nu vor sta niciodată. Nici bicefalismul nu prinde la români. Cât mai curând trebuie organizate alegeri la toate nivelurile dând astfeș semnala la București că la Arad se vrea normalitate. Iar cel mai important semnal va fi că: organizațiișe ua nevoie de subsidiaritate. Totală. Doar așa se va putea construi un partid cu viitor.

    Raspunde
  35. Cum sa stea Calimente in sptele lui Ciupe cand de fapt el a fost tot timpul in spatele lui , el la facut om pe ciupe?
    ia facut oameni pe toti si acum vor sa il dea afara ca pe un batran nevolnic si basinos, nenorocitii naibii.
    Calimente a fost rimis de Capitala ca sa aiba 4 deputati si 2 senatori, nu sa distruga pnl care nu mai existq, cand au auzit cine vine la alde sef se cacau pe ei de frica..calimente a fost tradat

    Raspunde
    • spuneti voi ce vreti,dar rezultatul este un esec din fasa si stiati bine atat Calimente cat si Galis,nu o mai tot dati la intors,fiti barbati mai,nu pisarcoase de fetite,ce mama dreacului,toti v-ati schimbat orientarile!asumativa esecul,orice om de bine asta intelege,nu o mai tot frecati,ca va ies spume si din gura.

      Raspunde
    • Pe Ciupe l-a făcut om , mamă-sa iar mai departe școala. vacanțele lui pot însuma școli ale multora care scriu năzbâtii pe aici. Asta în ceea ce îl privețte pe Ciupe. Nu o fi el cel mai grozav dar realitatea nu poate fi negată; a construit de jos PLR-ul pe vremea când liberalii se dădeau de ceasul morții să-l pună pe ăla cu cele bine făcute președinte de țară. Iar acum aud că individul nu vrea să promulge legea suspendării celor peste 100 taxe. Că așa e el. Jupân de Sibiu. CE era dacă alte opțiuni ar fi fost luate în calcul, e complet aiurea pentru că nu se pot verifica și deci rămân vorbe fără acoperire.

      Raspunde
  36. uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaauuuuu , ce frica le-o fi fost!de fosila invechita si stafidita si de frecus invartecus,ha,ha,ha,da se asezau cu grija poate pe scaune ,sa nu isi fi uitat careva p… la vedere.

    Raspunde
  37. Si mai terminati mai cu Bratienii,chiar nu aveti limita?vorba unuia mai sus,se rasucesc in pamant,cand va vad,azi maine va erijati in atotputernicul.

    Raspunde
  38. D-le Calimente sa nu uiti de Racovita si tota gasca lui.

    Raspunde
  39. Nu imi vine sa cred , Calimente -Vermorel-Bulgarul impreuna cu Galis-Seringarul- Dalmatianul nu au nici cea mai mica farama de bun simt sau demnitate ! pai la rezultatul catastrofal pe care la-i obtinut mai GLOABA politica numita Calimente ar fi foarte bine sa te duci dreakului la Bucuresti si sa nu mai calci niciodata prin Arad ,ne-ai facut de rasul Romaniei ! pana si unitatea de masura a nesimtirii se numeste CALIMENTA !!!

    Raspunde
  40. adevaruri ascunse 18 decembrie, 2016, 3:23 pm

    Iata o parere pertinenta despre calitatile omuui olitic Calimente, cel pe care voi ildenigrati cu nerusinare
    ,,În anii 90 rășină fostul sef al securității Arad a dat în amplu interviu în presă centrala.intrebat dacă regreta anumite lucruri a luat o scurtă pauză ,iar după momentul de tăcere apăsătoare a zis: arestatarea profesorului Calimente.nu am avut ce face,a fost ordin direct de la București,la fel si anchetatorii..aici îl stiau toți drept o personalitate si nu ar fi îndrăznit să-l atingă.,, Profesorul C,era una din cele mai respectate voci anticesusiste din Arad.Iulian Vlad se temea că pune la punct o revoltă populară ce se va transforma in revoluție..când mă gândesc la ce suferințe a fost supus acel patriot,imi este rușine că am făcut parte din securitate..de aia am si plecat din Arad,mia fost rușine să nu îl întâlnesc pe strada.Va pot spune că în ciuda presiunilor inimaginabile si a torturilor bestiale,acesta nu a trădat pe nimeni”.după 20 decembrie a fost printre liderii revoluției si a demascat cadrele pe care le infiltrasem pt a controla revoltă,acestea fiind la un pas de linsaj..Dar tot el le-a luat apărarea:fără sânge!ar fiispus;fără sânge,amvarsat eu destul!pentru că vărsase nevinovat,dinpayriotism,bucurestenii veniți aveau niste metode medievale:calul,mobra sau rotisorul. Cine intra pe mina lor era de cele mai multe ori nenorocit pe viata. ”
    Asa ca trădătorii din ziua de azi,nu ar trebui să vă rușinați,asa un pic?ma mir ca mai aveți tupeu sa ieșiți în stradă

    Raspunde
    • Calimente,iara iti scrii singur?

      Raspunde
      • respect valorile aradene! 19 decembrie, 2016, 12:09 am

        acest domn ar trebui pus presedintele comisiei pentru drepturile omului sau avocat al poporului, este un justițiar, o forță!rusine celor care isi permit sa jigneasca o personalitate de calibrul sau. Ati merita sa stati in beciurile securitatii comuniste si sa luati bataie pina va cacati pe voi, sarantoci ce scrieti magarii la adresa acestui aradean. Daca ati avea habar ce scrie in dosarul sau de urmarire de la securitate numit Profesorul 9 perioada 1979-1986) si in cel din perioada 1986-1990 numit codificat Titanul; v-ati cutremura!
        acest om chiar a luptat pentru Adevar si dreptate!
        Mult Respect Domnule Calimente!

        Raspunde
      • Pt Florin Bulgarul 19 decembrie, 2016, 12:16 am

        Florin Bulgaru esti un om de nimic si o mare P%%A!!!!Faci umbra pamantului degeaba. Ia o funie sii te spanzura, ca de muncit nu esti capabil!societatea nu are nevoie de gunoaie si trantori ca tine!
        Dle Calimente, va rog nu puneti la inima injuriile ce vi se adreseaza de catre suboameni!

        Raspunde
        • se p[are ca te-am nimerit Calimache!stiu ,nu are cum sa iti placa,ha,ha,pe inumanul care ti-a scris trimite-l in gene.

          Raspunde
        • Umbra de care vorbesti este a lui Calimente peste ALDE Arad,asa incat da-i te rog din partea mea si funie si sapun ca sa alunece mai usor,ca de aceea a dus partidul in jos,

          Raspunde
  41. Este de inteles de ce a plecat de 2 ori in concediu Daniel Trifon in timpul campaniei electorale , a facut-o pentru ca Mita Calimente l-a aruncat de pe locul 1 la Senat pe locul 3 , pana si pe pupaza de Dihel -invatatoarea a asezat-o pe locul 2 , iar pe locul 1 stiti bine… pe Galis , venit si asta de 2luni in partid !

    Raspunde
  42. daca nu ar fi venit dl. Calimente ALDE arad avea scor sub 0,5%. partidul era penetrat din toate partile, lua apa ca Titanicul…am fi ajuns de risul curcilor

    Raspunde
    • de ce nu l-ai lasat?ca si asa te consideri anonim!sa vedem cum i-a apa si infloreste,ti-a fost frica,ca lua cel putin 7-8%.ati intrat sa-l bombardati.Au vazut toti aradenii,sper si Tariceanu!

      Raspunde
    • pulete,esti rau intentionat sau prost informat.In acest an ,in luna iunie au fost alegeri locale la care ALDE a luat 5,8%,daca nu mergea Calimente si Galis,ALDE Arad ar fi facut fara nici o propaganda cel putin 7+8%,lucru pe care si Calimente il stia si pe asta a mizat,neluând în calcul ca arădenii nu îl vor.

      Raspunde
  43. Si daca tot mai provocat,vad pe paginile celor 2(cuplu conjugal,Galis-calimente)fiecare au cateva mii de prieteni,impreuna aprox.8000,da!pai voturile lor unde sunt?sau prietenii lor sunt din cartea de telefon!

    Raspunde
  44. Hai bai Galis si alalalt,plecati dreacu ca ati facut destula umbra si acum ziua este mai scurta,unde va este DEMISIA DE ONOARE!a ,nu aveti onoare!am inteles,stiam ca nu puteti da drumul la ciolan,dar aveti grija,se va desprinde ciolanul de voi.

    Raspunde
  45. Bai trantorilor!Galis,Calimente,nu ati plecat,nu ati stans randurile si valea?Ce mai asteptati sa apara ONOAREA?fiti linistiti,voi nu aveti asa ceva,asa incat VALEA!nu mai ardeti gazul de pomana,nu are rost sa mai stati,nimeni,dar nimeni nu va vrea,ati constatat pe pielea voastra,pana si NOROCUL va ocolit!Auzi la ei,ei sunt oameni de onoare,bai balastrucilor,daca erati oameni de onoarenu ati fi candidat si daca totusi ati facut-o,v-ati fi retras diplomat,dar voi tot nemernici ati ramas,poate chiar mai intaratati,nu uitati ca mai aveti o sansa ,suntem in ultima saptamana inaintea nasterii Mantuitorului Isus Hristos(nu de altceva,dar sa nu-l confundati),faceti un gest de bine ptr.sufletele pe care ati vrut cu atata ardoare sa le otraviti-plecati,pâş,pâş.

    Raspunde
  46. Va certati ca si chiorii , Ciupisti si Calimentisti ! terminati cu prostiile ,de fapt cel care profita de asta este Purcarul cel Plesuv ! Nu uitati ca individul asta a ajutat-o pe Lia Ardelean sa candideze pentru Parlament ! Verificati si interesati-va de relatia speciala pe care a avut-o si o are in continuare cu fostul Vicepresedinte al Senatului Vasile Nistor , fost senator ALDE si individul care i-a cerut demisia lui Tariceanu de la Presedentia Senatului !

    Raspunde
    • Cred ca ai dreptate Camelia,ptr.ca eu am auzit din maimulte locuri chestia asta,dar eu nu vad nimic rau in asta,ca doar sunt colegi de partid )Purcaru cu Lia Ardelean)si daca pe listele ALDE nu a avut loc,e bine ca a sustinut+o.

      Raspunde
  47. Galise,iara ti+ai spart nasul de usa senatului,au mai avut un loc pentru aradeni,dar de tine nu avut nevoie)vezi de erai in PNL poate l’ai fi prins.Universul conspira si iti transmite pe toate caile ca esti scos din carti.

    Raspunde
  48. Calimente! TREZESTETE ,lasa grupul din partid,ca s-au grupat aradenii,care nu te vor,ai vazut ce rezultat ai primit si ala pe spatele partidului l-ai capatat,ca de nu erau ei ai fi avut 0,1%(DA UN SCOR CU 2 CIFRE CUM ITI PLACE TIE).Tu crezi ca aradenii-is prosti?oricat ai incerca tu sa-i prostesti,ei iti vor demonstra ca nu te vor si punct.CARAMBA!DUTE CU MOSUL DE CRACIUN IN LAPONIA(asa vor simti si aradenii ca a fost mosul pe la ei si te va ierta Dumnezeu ptr.raul care ai vrut sa-l faci candidand.

    Raspunde
  49. Calimente! vezi ca mai este loc pe sanie si ptr.Galis,Tibisor,Turturica si i-al si pe Purcaru ca si asa a vrut sa ti-o traga.

    Raspunde
  50. Mai Calimente,ce aud ca vrei sa iti faci partid in Laponia?

    Raspunde
  51. Sa luati si vaselina cu voi in Laponia,Calimente ca mi-e mila de voi.

    Raspunde
  52. Bai Leo ai dreptate,daca pleaca si Tibisor.

    Raspunde
  53. Mai Calimache , tupeist fosilar ! mars dreakului la tomberonul politicii ! ca esti expirat ca si oul de pedrocail !

    Raspunde
  54. Cei Calimente,NU TE IUBESTE FEMEILE?NICI ARADENCELE?NICI ARADENII !!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.