ACUZE/ Ideea conversiei Ghiorocului în stațiune, paravan pentru o nouă afacere imobiliară a clientelei PNL

ACUZE/ Ideea conversiei Ghiorocului în stațiune, paravan pentru o nouă afacere imobiliară a clientelei PNL

PNL Arad îşi joacă pe toate mesele cartea dezinformării, a pseudo-adevărurilor şi răstălmăcirii informaţiilor în interesul propriei propagande politice, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

„Una dintre ultimele şopârle este inocularea falsei idei că Masterplanul pe Turism ar fi fost elaborat pe criterii politice, unele discriminatorii. Mai nou, primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan, insinuează neargumantat, în presă, că plaja din localitate nu a primit din partea Guvernului interesul necesar”, afirmă Marius Sulincean, liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean Arad.

„Ceea ce nu vrea să spună nici Popi-Morodan, nici şefii săi de la CJA, este faptul că în ciuda unui oarecare aer pitoresc al locaţiei, «Balta de la Ghioroc», cum o ştie toată lumea sau comuna în sine, NU au avut niciodată statutul de staţiune. Iar asta în ciuda vocalizelor conducerii CJA, a propagandei agresive şi a celor 8 miliarde de lei vechi aruncaţi pe studii fără nici o finalitate, care ar fi trebuit să transforme Ghiorocul în staţiune de interes local. Adică nu au rezolvat nimic, în afară de vorbe şi indicii serioase ce ne arată că, de fapt, ideea conversiei Ghiorocului în stațiune este doar un paravan pentru o nouă afacere imobiliară a clientelei PNL”, a spus Sulincean, completând: „Ca să fie foarte clar pentru toată lumea, Ghioroc NU a fost în veci parte a vreunui Masterplan pe Turism, indiferent de culoarea politică a Guvernului. Niciodată!”

Partizanat cu duiumul, dar la Moneasa!

„Partizanat politic, însă, din partea lui Marinel Cionca vedem cu duiumul când vine vorba despre staţiunea Moneasa care pentru justa informare a cetăţenilor are calitatea de STAŢIUNE DE INTERES NAŢIONAL. Conducerea CJA a tratat şi tratează Perla Munţilor Apuseni drept o Cenuşăreasă, pe simplul motiv că primarul de aici este social-democrat. Cum spunea, chiar edilul local, Ioan Nuţu Herbei, PNL Arad a făcut tot posibilul pentru ca staţiunea să fie îngropată. Iar asta porneşte de la alocările bugetare ZERO din partea conducerii CJA şi a a materialelor propagandistice tendenţioase, vehiculate în sursele de presă ce trăiesc din mila lui Cionca şi a grupului din jurul său”, a declarat Marius Sulincean (foto).

„Sigur că Guvernul a judecat drept şi echitabil când a inclus Moneasa în Masterplanul pentru Turism. În primul rând vorbim despre o staţiune balneoclimaterică cu tradiţie, una cu rezerve mezotermale şi potenţial imens de dezvoltare în plan turistic şi curativ. Tocmai de aceea, în aceste domenii, între Ghioroc şi Moneasa nu există termeni de comparaţie. Foarte bine că domnul Popi-Morodan este activ, în fond pentru asta este plătit, să promoveze interesele comunităţii locale. Doar că deocamdată comuna Ghioroc se dezvoltă prin fondurile guvernamentale primite de la Executivul Social-Democrat, iar aici discutăm despre 23 milioane Ron, alocaţi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. În acest timp, şefii săi direcţi din PNL Arad se ocupă  la Ghioroc doar cu studii, studii şi iar studii … pe banii noştri”, a mai spus consilierul judeţean.

  1. Daca asta a scris acest comunicat de presa ma arunc de pe pod! Analfabetul asta nu știe sa își scrie nici numele!abia a terminat liceul.

    Raspunde
  2. rusine PNL!! hoti capuse talhari

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.