ADIO, Piaţa Mică! LOVITURĂ GREA pentru COMERCIANŢI. Un SUPERMARKET deschide în apropiere

ADIO, Piaţa Mică! LOVITURĂ GREA pentru COMERCIANŢI. Un SUPERMARKET deschide în apropiere

Comercianţii din Piaţa Mihai Viteazul vor avea de suferit în ceea ce priveşte vânzările, din cauza unui supermarket care deschide în imediata apropiere.

Ne referim la comercianţii de produse cosmetice, de uz casnic şi alimentare, altele decât legume şi fructe, pentru că supermarketul, care va funcţiona pe strada Crişan, la nr. 2 (în locul în care acum este Piraeus Bank), nu va vinde şi aşa ceva.

Este vorba despre DM (Drogerie Markt), care a deschis recent şi pe Calea Aurel Vlaicu, la numărul 9, şi care împlineşte 10 ani pe piaţa din România, unde are peste 70 de magazine.

Magazinul de pe strada Crişan va fi deschis în curând.

  1. foarte bine sa nu mai vanda detergenti contrafacuti si vegeta din serbia si tigari fara timbru

    Raspunde
    • Atât de penibil e răspunsul asta precum dumneavoastră marfa mai buna ca în piață Mihai Viteazu nu mai exista în tot Aradul cum sa spuneți astfel de mzeri va da faliment în 6 luni acest supermarket sau ce o fi garantez fac pariu pe 100000 de euro

      Raspunde
      • Probabil nu ati fost intr-un magazin DM niciodata, exista unul in cadrul complexului comercial Kaufland din zona Intim si comercializeaza in principal detergenti, cosmetice de import si de foarte buna calitate, nu sunt foarte ieftine pentru ca marfa de buna calitate costa in plus la importuri se suprapun si taxele statului roman.Eu cred ca vor supravietui si unii si ceilalti pentru ca au categorii de clienti diferiti, cei cu venituri medii spre mici se vor adresa in continuare comerciantilor din piata in timp ce clientii cu venituri medii spre mari se vor adresa magazinului DM.

        Raspunde
  2. Detergenți și cosmetice se găsesc la orice gheretă iar mesajul redactat ”ADIO PIAȚA MICĂ” este de toata pu*a.Va plătit în plus pentru reclamă cei de la DA?.Daca ar fi după voi și Mr Falconeti ați distruge toate piețele precum stadioanele să faceți supermaket-uri.într-un cuvânt sunteți penibili.

    Raspunde
  3. Publicația nu a făcut nimic altceva decât a informat arădenii cu rpivire la un nou brand de magazin ce își va deschide un nou punct de lucru în Arad. Felul cum informează e alegerea lor, așa că mai încet cu pianul pe scări. Cât privește penibilitatea de care vorbiți sub anonimat, aveți pe aproape o oglindă?

    Raspunde
  4. De ce pt că este f bine aprovizionat fata de piață mare și sint proaspete toate

    Raspunde
  5. Nu are nici o legătură una cu alta!!!!Cine o cumpărat din piața până acum,va mai cumpără și de acum incolo,indiferent de ce magazine se deschid în zona!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.