Pentru că este singurul „parc” din Vlaicu, administrația introduce NOI TARIFE la Cimitirul Eternitatea

Pentru că este singurul „parc” din Vlaicu, administrația introduce NOI TARIFE la Cimitirul Eternitatea

Administrația va introduce noi tarife la Cimitirul Eternitatea, după ce a constat că acesta este din ce în ce mai frecventat.

Astfel, plimbatul pe aleile cimitirului va costa 2 lei, plimbatul simplu al copiilor – 3 lei iar plimbatul copiilor în cărucioare – 4 lei. Cei care fac jogging pe aleile cimitirului vor trebui să scoată din buzunare 5 lei iar cei care se plimbă cu bicicleta, 6 lei. Nu este permis, deocamdată, accesul cu scutere, motociclete sau ATV-uri.

Cimitirul Eternitatea este singurul „parc” din cartierul Aurel Vlaicu.

  1. :))))) sunteti cretini! 😉

    Raspunde
  2. Fantomele nu vor trebui sa plateasca nimic daca se primba prin Cimitirul Eternitatea?

    Raspunde
  3. presa are glume in program 🙂

    Raspunde
  4. Eu platesc ?!

    Raspunde
    • First, wonderful analysis, you hit the nail on the head. Second I'm sorry to see that Fabian din3#&d9;t understand the meaning of this article and what was its purpose. Probably there are so few truth outside, in schools, media, books, everywhere that some of the young generation can't comprehend that this was not about being nice to each other!

      Raspunde
  5. Sa vina si dl Falca sa vada cum se plimba lumea prin cimitir.

    Raspunde
  6. Acum este momentul, in locul IMARULUI sa se faca un Parc , si nu altceva

    Raspunde
  7. Tandara Florentina 2 august, 2016, 9:15 am

    Alerg prin cimitir de 2x pe săptămână, mi-este la îndemână, la 2 pași de casă, stau pe strada Călărașilor. Unde altundeva ne-am putea antrena în Vlaicu ??? Și iar fac o comparație Arad – Timișoara, ce multe parcuri au ei unde pot alerga pe alei, gratis !!! Sper să se renunțe la ideea asta proastă cu plătit taxă pentru intrare în cimitir !

    Raspunde
  8. Doamna nu e nici o taxa. articolul e la bascalie. fac misto

    Raspunde
  9. daca merg sa ingrijesc mormintu sotului si atunci platesc?

    Raspunde
  10. Groparul se plimba cu scuterul pe acolo:))

    Raspunde
  11. e vina primarului,a distrus stadioane,locuri verzi si a vandut sa se faca malluri..urmeaza strandul si cetatea si a nenorocit tot. Eu ii urez sa-i creasca iarba pe piept cat mai repede…pana nu distruge si betoneaza tot.

    Raspunde
  12. De ce s-a distrus spatiile verzi din icinta fabricii de vagoane marfa? Era o frumusete si o mandrie atat pentru angajati cat si pentru locatarii cartierelor din zona.Locatarii de si sunt obisnuiti cu zgomotul compresoarelor acelei fabrici nu pot suporta ca de la preloarea noilor patroni imediat s-a pornit taierea plopilor si arbustrilor,acum fabrica arata ca intr-un film horor i-mi este scarba si jena sa mai lucrez in acele conditii sufocate…..

    Raspunde
  13. În afară de nota de ,,,bășcălie,,a articolului,realitatea din cel mai mare cimitir al Aradului este mizeria,gunoaiele de peste tot,iarba și buruieni care cresc în voie,sub privirile nepăsătoare ale administrației cimitirului.Desigur o administrație plătită de la buget,din taxele și impozitele colectate de la cetățeni. Cred că este nevoie urgentă de a-se face curățenie generală atât pe aleile cimitirului cât și în administrația acestui loc în care-și dorm somnul de veci înaintașii noștri.Cei ce răspund de cimitir la nivel superior (Primăria) să treacă la măsuri!Cetățenii Aradului o cer.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.