Administrația liberală a Aradului ne mai „servește” un STUDIU de FEZABILITATE

Administrația liberală a Aradului ne mai „servește” un STUDIU de FEZABILITATE

Administrația liberală a Aradului ne „amenință” cu un nou studiu de fezabilitate.

Astfel, viceprimarul Lazăr Faur a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă (desfășurată la sediul PNL!), că a fost selectată firma care, în termen de 8 luni, va elabora studiul de fezabilitate și proiectul tehnic vizând refacerea totală a zonei centrale a Aradului – proiect care ar urma să fie finanțat din fonduri europene.

„Una dintre prioritățile noastre este să amenajăm zona centrală istorică, zonă care urmează să fie îngrijită și remodelată, să ofere confort așa cum își doresc arădenii. Săptămâna trecută a fost încheiată procedura pentru documentația tehnico-economică pentru axa Podgoria – Avram Iancu, care va fi total remodelată. Trotuarele vor fi refăcute cu piatră naturală pe ambele sensuri, în zona mediană vor fi refăcute spațiile verzi și sistemul de irigații, pregătim un sistem inteligent de control a circulației și sisteme de accesibilizare pentru persoanele cu dizabilități. În Piața Avram Iancu vom avea un pasaj subteran care pornește de la Vasile Goldiș spre Grigore Alexandrescu, în legătură cu parcarea subterană și un al doilea pasaj spre Strada Nicolae Bălcescu și Podul Decebal. Piața va fi refăcută, cu zone verzi, fântână arteziană, alei și mobilier urban. Prin acest proiect, vrem să dăm o imagine bună la suprafața solului, urmând să avem un proiect pentru clădirile istorice”, a spus Lazăr Faur.

Obișnuiți cu studiile de fezabilitate care curgeau pe bandă rulantă pe vremea administrației Falcă, anunțul lui Lazăr Faur e privit cu destulă reticență. Rămâne de văzut dacă proiectul pentru care va fi elaborat va fi dus la bun sfârșit sau vom asista, din nou, la o risipă de bani publici după rețeta „la mare artă” a fostei administrații a Aradului.

  1. unii s-au imbogatit numai din studii si proiecte, nimic concret numai hartii

    Raspunde
  2. […] post Administrația liberală a Aradului ne mai „servește” un STUDIU de FEZABILITATE appeared first on […]

    Raspunde
  3. După cincisprezece ani de administrație incompetenta și ticăloasa, cred în promisiunile destoinici lor tot atit cit cred ca pământul este plat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.