Administraţiile publice din 17 localităţi arădene au primit bani pentru drumuri, apă şi canalizare (FOTO)

Administraţiile publice din 17 localităţi arădene au primit bani pentru drumuri, apă şi canalizare (FOTO)

Reprezentanţii a 17 localităţi din judeţ, între care şi municipiul Arad, au semnat vineri, la Consiliul Judeţean, contractele de finanţare pentru infrastructura de drum, infrastructura de apă şi de canalizare, în valoare de 22 de milioane de lei.

Finanţarea acestora va fi asigurată de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, Ordonanţa Guvernului nr. 28, în cadrul subprogramelor „Modernizarea satului românesc”, „Regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor”, „Infrastructură la nivel judeţean”.

„Am semnat astăzi contractele de finanţare a unor proiecte pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală, Ordonanţa Guvernului nr. 28, bani care vor ajunge în 17 localităţi din judeţ, proiectele fiind lucrate împreună, de către Consiliul Judeţean Arad şi administraţiile publice locale din aceste localităţi. Avem convingerea că până la sfârşitul acestui an se vor implementa şi se va finaliza partea de lucrări cuprinse în contract, urmând ca în anii viitori, având în vedere că aceste lucrări sunt pe trei ani de zile, să primim diferenţele de sume, iar lucrările să fie executate astfel încât infrastructura localităţilor din judeţ să fie mult îmbunătăţită”, a declarat vineri, cu ocazia semnări contractelor de finanţare, Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

  1. vai ce mare realizare!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.