Adolescent AGRESAT într-un tramvai la Arad (VIDEO)

Adolescent AGRESAT într-un tramvai la Arad (VIDEO)

Un adolescent de 17 ani a fost agresat fără motiv într-un tramvai. Jandarmii au intervenit imediat și în scurt timp l-au identificat pe autor.

Duminică seara, în jurul orei 22.15, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică a fost direcționat pe o stradă din centrul municipiului Arad, unde un tânăr a reclamat că ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută.

Jandarmii au ajuns de urgență la locul indicat și au identificat persoana agresată, un tânăr de 17 de ani, din Arad. Aceasta le-a povestit jandarmilor că în timp ce se afla într-un tramvai în drum spre casă, un bărbat necunoscut aflat în stare de ebrietate s-a apropiat de el și i-a cerut să prezinte un document de călătorie. Tânărul i-a solicitat acestuia să se legitimeze, moment în care bărbatul a devenit violent, l-a scuipat și i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feței, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv și l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forțelor de ordine, bărbatul a luat-o la fugă ignorând somațiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp și condus la sediul poliției unde jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.