Adolescentă BĂTUTĂ de fostul iubit, chiar de Dragobete! Agresorul, în vârstă de 23 de ani, prins de oamenii legii

Adolescentă BĂTUTĂ de fostul iubit, chiar de Dragobete! Agresorul, în vârstă de 23 de ani, prins de oamenii legii

O adolescentă, în vârstă de 17 ani, a fost bătută chiar în ziua de Dragobete de fostul iubit, un tânăr de 23 de ani, pentru că l-ar fi părăsit, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

„Ieri seară, în jurul orei 22, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică, a fost direcționat într-un parc din municipiul Arad, unde o tânără ar fi fost agresată fizic de către fostul iubit. Jandarmii au ajuns de urgență la locul indicat și au identificat persoana agresată, o tânără de 17 de ani, din Arad. Aceasta le-a povestit jandarmilor că fostul iubit, un bărbat de 23 de ani, tot din Arad, pe fondul unor discuții mai aprinse i-ar fi aplicat două lovituri cu pumnul la nivelul feței, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului și l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut agresiunea. Toate persoanele implicate în acest eveniment au fost conduse la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale”, se arată într/un comunicat de presă al Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

De remarcat, că jandarmii au întocmit pe numele bărbatului „actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal”. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor, mai precizează jandarmii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.