Adolescentă LOVITĂ de MAȘINĂ! Victima a fost transportată la Urgențe. Ce spune Poliția

Adolescentă LOVITĂ de MAȘINĂ! Victima a fost transportată la Urgențe. Ce spune Poliția

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost lovită de o mașină în municipiul Arad, informează Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Evenimentul a avut loc pe strada Poetului, în zona pieței de lemne.

Potrivit SAJ, în urma impactului, adolescenta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de conștiență. Fata a acuzat și dureri la coloana vertebrală în zona lombară și la unul dintre membrele inferioare.

Victima a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad a dat publicității concluziile trase în urma cercetărilor preliminare.

„Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 47 de ani din Șofronea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poetului, a acroșat o minoră angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, accidentând-o ușor (la prima vedere). În urma impactului, minora a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că acesta nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, transmite IPJ.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.