Adolescentă UCISĂ CU BESTIALITATE de săteni. Motivul este HALUCINANT! (FOTO)

Adolescentă UCISĂ CU BESTIALITATE de săteni. Motivul este HALUCINANT! (FOTO)

O adolescentă de numai 16 ani a fost ucisă cu brutalitate de săteni, care, ulterior, au încercat să mușamalizeze totul lăsând să se înțeleagă că fata era instabilă psihic și ar fi încercat să se sinucidă.

Trupul carbonizat al adolescentei a fost găsit legat de un scaun într-o dubă.

Fata fusese otrăvită, iar, ulterior, cadavrul i-a fost ars. Motivul este unul care întrece orice imaginație.

Ambreen Riasat își ajutase o prietenă să fugă pentru a nu fi ucisă de rude, pentru că refuzase să se căsătorească așa cum stabiliseră părinții săi. Consiliul tribal din staţiunea turistică Donga Gali din Pakistan a aflat și a luat decizia de a o ucide pe adolescentă pentru faptele sale.

Unul din membrii consiliului a ademenit-o pe fată, într-o seară, i-a dat ceva otrăvit să mănânce, iar ulterior a legat-o de mâini și de picioare, a dus-o în dubă și i-a dat foc.

Khurram Rasheed, șeful poliției din districtul nordic Abbottabad a declarat că 13 membri ai consiliului tribal au fost arestaţi în cadrul investigaţiei.

În Pakistan, circa 1.000 de adolescente sunt omorâte de rude anual, în cadrul așa-numitor „crime de onoare”, pentru că-și sfidează familiile și refuză să se căsătorească așa cum stabilesc părinţii.

Pakistani police officers escort members of a local tribal council, with their faces covered outside a court in Abbottabad, Pakistan, Thursday, May 5, 2016. Pakistani police have arrested 13 members of a local tribal council for burning alive a girl, who had helped one of her friends elope to marry a man of her choice. (AP Photo/Aqeel Ahmed)

Sursa: huffingtonpost.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.