ADR Vest Accel a demarat cu 26 de antreprenori înscriși la start

ADR Vest Accel a demarat cu 26 de antreprenori înscriși la start

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest susține antreprenorii din regiune cu un program de accelerare pe care l-a pornit în această săptămână, într-un parteneriat cu Institutul de Excelență în Antreprenoriat.

Timp de trei luni, antreprenorii selectați din Regiunea Vest vor avea parte de traininguri, sesiuni de mentorat și acces la experți din industrie.

„Peste 160 de antreprenori din Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș și-au înscris ideile inovative de afaceri în programul de accelerare. După patru sesiuni de warm-up (întâlniri de familiarizare), organizate în toate cele patru județe; și mai multe sesiuni online, juriul format din reprezentanți ai celor două entități organizatoare, oameni de afaceri și mentori a selectat 26 de antreprenori. În următoarele trei luni, ei vor beneficia gratuit de: mentorat de la experți din diverse domenii; spațiu de co-working, pe toată durata programului de accelerare; networking de excepție; acces la investitori și fonduri de investiții din România. Vor fi în total 75 de ore de traininguri, workshop-uri și coaching unul-la-unu, cu zeci de mentori cu experiență, timp în care antreprenorii vor primi inclusiv sprijin pentru sclalarea și extinderea internațională a afacerii lor. Sesiunile de lucru vor fi împărțite în trei module, iar primul dintre acestea debutează vineri, 16 septembrie. Cu o zi înainte, de la ora 18, va avea loc lansarea evenimentului, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara”, precizează reprezentanții ADR Vest.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.