Adrian Butunoi (PSD): Din circul dintre Țolea și Cionca au de pierdut doar cetăţenii şi Statul

Adrian Butunoi (PSD): Din circul dintre Țolea și Cionca au de pierdut doar cetăţenii şi Statul

Pe fondul câştigului de cauză obţinut în instanţă de către Adrian Ţolea, care revine ca director al ADI-SIGD, consilierii judeţeni social-democraţi atrag atenţia că din asemenea „circuri sterile instrumentate de PNL Arad” au de pierdut doar cetăţenii şi Statul român.

Oalele sparte, adică despăgubirile salariale şi evident plata onorariului pentru avocatul tocmit de cel mai slab preşedinte al CJA din istorie, Marinel Cionca, le decontează contribuabilul, spune consilierul judeţean al PSD, Adrian Butunoi.

Pentru ca oamenii să înţeleagă exact substratul problemei o să încep prin a spune că întreaga mascaradă cu demiterea lui Ţolea, confruntarea ulterioară în instanţă, adică PNL contra PNL, s-a făcut în condiţiile în care Proiectul «Sistem de Management Integrat al Deșeurilor Solide» nu este implementat, iar nerespectarea termenelor duce automat la pierderea de bani europeni. Ne întrebăm, în mod legitim, ce s-ar fi întîmplat dacă Marinel Cionca, distins jurist şi autor de cărţi de specialitate, nu scotea în faţă un conflict de partid ci pur şi simplu îl lăsa pe Ţolea să îşi facă treaba, bine, rău, mediocru, după capacităţile profesionale. Oare nu eram cu o etapă mai în faţă în ceea ce priveşte implementarea proiectului? Aşa, am avut parte doar de circ, iar rezultatele sunt egale cu ZERO. Dacă îl mai adăugăm în ecuaţie şi pe Bîlcea, clona în gestaţie a lui Gheorghe Falcă şi logic co-vinovat, avem întregul tablou al mizeriei umane şi politice din interiorul PNL Arad” , spune consilierul judeţean PSD Adrian Butunoi.

Loading...
  1. Un aradean get-beget 28 noiembrie, 2018, 10:24 am

    Stimate domn Butunoi,ce calitati are dl. Tolea,ce a facut in CJA,cine este el?A fugit la PSD sa-l ajute?Poate aveti nevoie si de psiholog pe acolo;va poate recomanda dl Tolea!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.