Adrian Butunoi (PSD): „Marinel Cionca și Sergiu Bîlcea au demarat un adevărat concurs de gafe”

Adrian Butunoi (PSD): „Marinel Cionca și Sergiu Bîlcea au demarat un adevărat concurs de gafe”

Consilierul județean social-democrat Adrian Butunoi susține că președintele Consiliului Județean Arad, Marinel Cionca, și vicepreședintele Sergiu Bîlcea au demarat un adevărat concurs de gafe.

El spune că cei doi liberali din fruntea CJA demonstrează prin ieșirile publice că, pe de o parte, nu cunosc județul Arad, nu cunosc localitățile, primarii din județ, iar pe de altă parte că sunt incapabili să administreze județul Arad.

„Domnii Cionca și Bîlcea au devenit un fel de Lolek și Bolek de la CJA, care fac de râs județul Arad de fiecare dată când au ocazia. Sergiu Bîlcea inventează noi drumuri, de la Neudorf la Seleuș, apoi ne explică procedurile inovative din Consiliul Județean Arad, unde mai întâi se încheie contractele de execuție și după aceea se scoate lucrarea la licitație, ceea ce reprezintă o premieră la nivel național. Nici Marinel Cionca nu se lasă mai prejos, iar în weekend-ul care a trecut, a ținut să se facă de râs la Șeitin, unde a venit să facă o baie de mulțime, deși când e vorba să ajute comuna se face că plouă. Marinel de la Pecica a încurcat primarii, felicitând-o pe doamna primar de la Semlac, Letiția Stoian, pentru Zilele comunei Șeitin, unde primar e Mircea Totorean. Dacă Marinel Cionca nu cunoaște nici primarii din județ, nu-și cunoaște nici colegii de partid, ce să ne mai așteptăm la nivel administrativ”, afirmă Butunoi.

„Nici nu e de mirare că drumurile județene sunt praf, cu așa „specialiști“ la conducerea CJA. Nu ne mai mirăm că spitalele au devenit crescătorii de purici sau că în mai multe secții de la Județean sunt condiții inumane. Când vedem prestația celor două personaje de desene animate puse de maestrul păpușar Falcă în fruntea județului, nu ne mai mirăm că sunt aprobate de mai bine de un an fonduri guvernamentale și europene pentru drumurile Arad – Pâncota – Buteni, Sânpetru German – limită județul Timiș, Sânmartin – Şimand – Caporal Alexa, Nădab – Zărand – Seleuş şi Bârsa – Moneasa – limită de judeţ Bihor, dar Marinel Cionca și Sergiu Bîlcea nu au fost în stare nici măcar să demareze licitațiile“, declară consilierul județean al PSD, Adrian Butunoi.

 

  1. Noroc ca avem prim ministru care nu face nicio gafa si este de o inteligenta sclipitoare…..aia de face de ras la nivel global…e putin diferenta

    Raspunde
  2. Voi vorbiti de gafe? Ar trebuii sa stati in casa pana la terminarea mandatului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.