Adrian Negrău, la puşcărie. Află de ce a ajuns fostul fotbalist la Penitenciar! (VEZI FOTO)

Adrian Negrău, la puşcărie. Află de ce a ajuns fostul fotbalist la Penitenciar! (VEZI FOTO)

Adrian Negrău, fostul fotbalist al echipei UTA, a ajuns vineri la Penitenciarul din Arad. Sportivul a trecut pragul instituţiei pentru a sta de vorbă cu deţinuţii care împart aceeaşi pasiune pentru sportul cu balonul rotund.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Arad, instituţia a organizat în data de 05 septembrie, în cadrul proiectului „De vorbă cu personalităţile locale”, o întâlnire între fostul component al echipelor de fotbal UTA, Steaua Bucureşti şi Honved Budapesta,  Adrian Negrău şi tinerii condamnaţi precum şi componenţii echipei de fotbal a Penitenciarului Arad.

„Acest proiect are ca scop promovarea valorilor sociale şi dezvoltarea unor calităţi umane, precum dorinţa de cunoaştere şi perfecţionare, munca, studiul, perseverenţa, corectitudinea şi pasiunea, în special la categoriile penale cu şanse mai mari de reabilitare socială, după efectuarea sancţiunilor privative de libertate”, afirmă reprezentanţii Penitenciarului Arad.

Adrian Negrău a obţinut recunoaşterea comunităţii datorită succeselor înregistrate pe plan sportiv prin efort susţinut, astfel încât, prin exemplul personal, poate determina influenţarea în mod pozitiv a dezvoltării tinerilor aflaţi în detenţie şi canalizarea resurselor individuale ale acestora, în scopul adoptării unor conduite acceptate din punct de vedere social. „Dorim să stimulăm componenţii echipei de fotbal a penitenciarului în vederea obţinerii unui rezultat cat mai bun la competiţia «Cupa de Vest» care se va desfăşura în cursul lunii septembrie la Penitenciarul Oradea şi la care care urmează să participle”, au mai precizat reprezentanţii instituţiei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.