Adrian Todor: De pe Aeroportul din Arad nu mai zboară nici un avion! Puteau aduce compania Blue Air sau Tarom, care erau interesate să opereze noi curse în vest

Adrian Todor: De pe Aeroportul din Arad nu mai zboară nici un avion! Puteau aduce compania Blue Air sau Tarom, care erau interesate să opereze noi curse în vest

Aeroportul Arad a rămas, din nou, fără nicio cursă, după ce s-a încheiat sezonul estival.

În același timp, autoritățile locale din Timiș sau Bihor anunță lună de lună noi zboruri interne sau externe de pe aeroporturile din Timișoara și Oradea, spune deputatul social-democrat, Adrian Todor.

„În fiecare lună citim despre noi companii care vor opera la Timișoara sau Oradea, despre noi curse interne sau spre vestul Europei. Am văzut că Tarom-ul va dezvolta un hub regional la Oradea, un aeroport care până acum doi, trei ani era aproape inexistent, iar într-o perioadă scurtă a reușit să se dezvolte spectaculos, ceea ce arată că atunci când un județ sau un municipiu sunt administrate de oameni competenți se pot face lucruri bune pentru comunitate. Din păcate, Aeroportul Arad a reintrat în moarte clinică, imediat după ce s-a încheiat sezonul estival. Sunt mai bine de doi ani de când Marinel Cionca și echipa lui de specialiști se plimbă prin toată lumea, «toacă» banii publici pe sejururi costisitoare și nu reușesc să aducă o cursă regulată la Arad sau poate nu vor. Asta în condițiile în care au avut pe masă o ofertă clară din partea unei companii, în condițiile în care puteau aduce la Arad compania Blue Air, care și-a anulat zborurile de pe Timișoara și era deschisă la discuții, în condițiile în care Tarom-ul era interesat să opereze noi curse în partea de vest, drept dovadă că vor fi noi zboruri din Oradea spre Spania sau Italia. Din Oradea condusă tot de un membru PNL, ca să nu auzim iar scuzele patetice ale președintelui Cionca, care a învățat de la tătucul lui, Gheorghe Falcă, să dea vina pe PSD și guvern și să-și mascheze astfel propria neputință”, susține Todor.

„Aeroportul Arad reflectă perfect starea municipiului și județului. Incompetența este cuvântul de ordine în administrația arădeană, o administrație complet lipsită de viziune și soluții. În timp ce autoritățile din Bihor sau Timiș se preocupă să dezvolte aeroporturile, la Arad, Aeroportul, de unde nu mai zboară niciun avion, a devenit o vacă de muls a liberalilor, un loc în care sunt găsite posturi călduțe pentru clientela de partid. În timp ce alte aeroporturi își numără pasagerii, la Arad, CJA numără spectatorii care participă la concertele organizate pe pista pe care nu mai aterizează niciun avion“, declară Adrian Todor, deputat al PSD Arad.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.