Adrian Todor: Gheorghe Falcă a promis în 2016 un nou spital MATERN în cartierul Subcetate

Adrian Todor: Gheorghe Falcă a promis în 2016 un nou spital MATERN în cartierul Subcetate

Deputatul social-democrat, Adrian Todor, susține că administrația Aradului mai are la dispoziție foarte puține terenuri, la nivel de municipiu, care au scăpat din „ghearele“ samsarilor imobiliari, de-a lungul ultimilor 30 de ani.

Printre aceste terenuri se află și cele aproximativ 70 de hectare din cartierul Subcetate, pe care administrația locală are obligația să le folosească în interesul arădenilor, spune deputatul.

„În ultima ședință a Consiliului local Municipal Arad, consilierii PSD au votat pentru ca o parte din această suprafață din zona Subcetate să fie cedată Comunității Bisericilor Creștine Baptiste din Arad, care urmează să construiască un nou complex școlar al  Liceului Teologic Baptist «Alexa Popovici». Așa cum bine a subliniat colegul nostru doctorul Gheorghe Furău, la ședința respectivă, ne dorim ca inițiativa de a oferi acel teren pentru viitorul Liceu Baptist să nu fie o himeră, iar municipalitatea să sprijine cu adevărat acest demers, care va duce la creșterea calității învățământului arădean”, susține Todor.

„De asemenea, pentru că în zona Subcetate rămâne destul teren care nu trebuie să ajungă pe mâna samsarilor, susținem inițiativa doctorului Gheorghe Furău, ca în acea zonă să fie ridicat de către administrația locală un centru medical modern, un nou spital matern, promis de primarul Gheorghe Falcă, din septembrie 2016, când a afirmat că alocă 10 milioane de euro pentru acest obiectiv care se va edifica în Subcetate și care din păcate a rămas deocamdată la stadiul de promisiune. Împreună cu doctorul Furău, cu ceilalți colegi din Consiliul Local Municipal Arad vom face în continuare toate demersurile pentru ca acel teren să nu aibă soarta altor suprafețe din municipiu, care au fost pierdute de-a lungul anilor cu sau fără voia celor care au condus Aradul. Acea zonă trebuie să fie dezvoltată în interesul arădenilor, în interesul sistemului de sănătate sau al învățământului arădean“, declară Adrian Todor, deputat al PSD Arad.

 

  1. Eu stiam ca spitalele trebuie construite de stat ,dar psd-istul uita ca este la guvernare si partidul lui nu a facut nimic pt. tara ci din contra ,a si confiscat milioane de euro din fondurile de dezvoltare a municipiului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.