Adrian Todor: „NU ACCEPTĂM SĂ FIM PĂRTAȘI la jaful pe bani publici”

Adrian Todor: „NU ACCEPTĂM SĂ FIM PĂRTAȘI la jaful pe bani publici”

Consilierii locali PSD se declară consternaţi de atitudinea PNL de a respinge astăzi în şedinţa de Consiliu Local instituirea unei Comisii de Anchetă în cazul CET Arad, în contextul în care, săptămânal, se cer alte sume de bani pentru facturile restante ale CET-ului.

Social-democraţii apreciază că au fost risipiţi mult prea mulţi bani din buzunarele arădenilor pentru „experimentele eşuate ale administraţiei locale” şi prin urmare cer transparenţă totală.

„După cum am promis am solicitat în această dimineaţă înfiinţarea unei comisii de anchetă, abilitată să facă lumină în problema CET. Scopul principal: A-i lămuri în primul rând pe arădeni pe ce se duc banii lor. PNL a respins iniţiativa, demonstrând maximum de opacitate şi faptul că tratează CET-ul precum o puşculiţă de partid”, a precizat – într-o conferință de presă – consilierul local PSD Adrian Todor.

Totodată, social-democrații critică atitudinea primarului Gheorghe Falcă de a convoca, în doar o săptămână, două ședințe de îndată (care sunt de forță majoră), fără, însă, a participa la vreuna.

„Am fost uimiţi să constatăm că deşi săptămâna trecută am votat atribuirea a 24 milioane de lei pentru preluarea infrastructurii CET şi trecerea ei în proprietatea municipalităţii, astăzi a fost convocată o şedinţă de îndată având ca scop alocarea de noi fonduri pentru a cârpi incompetenţa primarului şi a echipei sale. Bineînţeles că Gheorghe Falcă nu a fost prezent, perseverând în atitudinea sa de sfidare a cetăţenilor municipiului. Cert este că a fost avansată suma de 10 milioane lei pentru stingerea a noi şi noi datorii a CET Arad, generate de amatorismul administraţiei locale”, a mai declarat Adrian Todor.

„Nu am fost şi nu putem fi părtăşi la un asemenea jaf pe bani publici, instrumentat de Falcă şi grupul care îl secondează, avem un mandat primit de la locuitorii acestui oraş şi suntem obligaţi să ne facem datoria faţă de ei şi să le reprezentăm corect interesele”, a concluzionat liderul grupului PSD-ALDE din CLM Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.