Biroul de Presă al Primăriei și Direcția Comunicare a Consiliului Județean Arad, ACUZATE de PROPAGANDĂ LIBERALĂ!

Biroul de Presă al Primăriei și Direcția Comunicare a Consiliului Județean Arad, ACUZATE de PROPAGANDĂ LIBERALĂ!

Deputatul social-democrat Adrian Todor susține că angajații Primăriei Arad și a Consiliului Județean Arad sunt folosiți de conducerea locală a PNL în bătăliile politice. Nu de puține ori, Biroul de Presă al Primăriei Arad sau Direcția Comunicare a CJA devin adevărate mașini de propagandă liberală, deși angajații acestor instituții sunt plătiți din bani publici, nu din cei ai PNL Arad, afirmă Todor într-un comunicat de presă.

„Zi de zi vedem implicarea instituțiilor arădene controlate de cei de la PNL în disputele politice, în special la nivel de comunicare. Angajații de la Biroul de Presă al Primăriei Arad și de la Direcția Comunicare din cadrul CJA sunt folosiți în scop politic de către conducerile celor două instituții, deși ei sunt funcționari publici, plătiți din banii arădenilor și legea le interzice să se implice în aceste dispute politice. În ultimele săptămâni avem parte de o avalanșă de comunicate din partea CJA și Primăriei Arad, în care ni se spune ce rău e Guvernul PSD, ce răi sunt parlamentarii PSD, avem parte de conferințe de presă la sediul CJA, la care participă primari PNL, care spun și ei ce răi sunt pesediștii, ba chiar CJA trimite comunicate de presă cu tentă politică în numele primarilor PNL”, spune Adrian Todor.

„Cu alte cuvinte, Gheorghe Falcă și Marinel Cionca se folosesc de autoritatea lor în scopul obținerii de foloase necuvenite, în cazul acesta capital de imagine și denigrarea adversarilor politici. Numai că Gheorghe Falcă, fiind un protejat al SISTEMULUI, așa cum deja cunoaște o țară întreagă, având superimunitate în fața legii, își poate permite să folosească resursele publice, atât ale Primăriei Arad, cât și ale Consiliului Județean Arad în scopuri politice, fără ca cineva din DNA să-l deranjeze. Aceasta e justiția «independentă» pe care și-o dorește protejatul SISTEMULUI, Gheorghe Falcă, și aplaudacii săi, o justiție care să le permită în continuare încălcarea legii și pe de altă parte să le elimine adversarii care i-ar putea ridica de la masa bucatelor, care ar putea opri hoțiile din ultimii 13 ani comise în județul Arad“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.