Adrian Todor: „Propaganda PNL a mințit din nou: investițiile din 2018 au fost mai mari decât în 2017“

Adrian Todor: „Propaganda PNL a mințit din nou: investițiile din 2018 au fost mai mari decât în 2017“

Adrian Todor, deputat al PSD Arad, spune că „se mai sparge un balon al propagandei antiPSD”, și anume acela că în actuala guvernare nu se fac investiții.

Deputatul susține că, din nou, cifre oficiale vin să arate adevărul și să ilustreze sintetic realitatea că atunci când PSD guvernează, țara se dezvoltă, inclusiv urmare a investițiilor consistente.

 „Propaganda pedelisto-liberală dezinformează de ani de zile că, sub guvernările de stânga, România a avut parte doar de protecție socială și mai puțin de investiții. Lucrurile nu stau deloc așa, iar statisticile oficiale ne arată minciuna pe care cei de la PNL au încercat să o servească românilor drept adevăr absolut. În 2018, investițiile nete în economia românească au fost de aproximativ 18 miliarde de euro, adică 84 de miliarde de lei. Doar în ultimul trimestru al anului precedent s-au investit 30,3 miliarde de lei. Este o creștere de 0.8% față de anul 2017! Cele mai consistente au fost investițiile în utilaje, inclusiv mijloace de transport (+42,2%), fapt care denotă încredere și angajament pentru dezvoltare. Industria a fost de altfel motorul care a accelerat investițiile, ceea ce ne arată că avem parte de o creștere sănătoasă, fiind demontate din nou minciunile propagandei de dreapta. O treime din totalul investițiilor anului trecut a fost făcută în industrie, factor determinant de creștere economică consistentă reușită de guvernul PSD-ALDE, dar și premisă puternică a unei evoluții pozitive și a unor bune performanțe în viitor“, declară Adrian Todor, deputat al PSD Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.