Adrian Todor (PSD): „CJA putea construi un Matern nou cu banii «îngropați» în Aeroportul Arad“  

Adrian Todor (PSD): „CJA putea construi un Matern nou cu banii «îngropați» în Aeroportul Arad“   

De când reprezentanții PDL/PNL administrează județul Arad, Aeroportul Arad a „înghițit“ aproape 10 milioane de euro de la bugetul CJA, sub formă de subvenții sau investiții, afirmă deputatul social-democrat, Adrian Todor.

În ciuda acestor sume uriașe pompate în societatea deținută de CJA, activitatea pe Aeroportul Arad este în continuare ZERO, neexistând nici măcar o cursă de linie, spune Todor.

„Consiliul Județean Arad, în 14 ani de administrare PDL/PNL, a reușit performanța de a «îngropa» aproape 10 milioane de euro în Aeroportul Arad. În ciuda acestor sume imense cheltuite pentru aeroport, vedem în continuare că acest obiectiv de interes județean este în moarte clinică, avem doar zboruri de două ori pe săptămână, vara, spre Turcia, și acelea aduse de firmele de turism. După ce s-au cheltuit 10 milioane de euro, CJA nu a fost în stare să revigoreze activitatea de pe aeroport, nu a fost în stare să aducă la Arad o cursă de linie, ceea ce ne arată cât de performantă este administrația condusă de-a lungul ultimilor ani de pedeliștii Nicolae Ioțcu și urmașul său Marinel Cionca, doi președinți care sunt la fel de performanți când vine vorba de propriile averi, dar la fel de slabi manageri când e vorba de județul Arad. Cu 10 milioane de euro, CJA putea ridica un nou Matern, de care este atât de mare nevoie în județul Arad. Cu 10 milioane de euro, CJA putea reabilita tot Spitalul Județean, iar astăzi nu mai aveam nevoie de colecte publice pentru renovarea secțiilor. Cu 10 milioane de euro, CJA putea reabilita mai multe drumuri județene, iar astăzi arădenii nu și-ar mai fi rupt mașinile în gropile de pe acele drumuri. Din păcate, conducerea portocalie a Consiliului Județean Arad a ales să investească prost cele 10 milioane de euro, care s-au dus pe apa Sâmbetei, în timp ce Aeroportul Arad este în aceeași stare de hibernare“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

 

Loading...
  1. Cu banii cheltuiti a proasta de ” AEROPORTURILE OTOPENI si BANEASA”se putea construi un spital regional.Banii cheltuiti nejustificati,reies in urma controlului efectuat de corpul de control a prim -ministrului.guvernul condus de PSD. Ce spui dezinformatorule si manipulantule?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.