Adrian Ţolea, în REPLICĂ la declaraţiile lui Florin Tripa: „Nu mă simt cu nimic vinovat”

Adrian Ţolea, în REPLICĂ la declaraţiile lui Florin Tripa: „Nu mă simt cu nimic vinovat”

Adrian Țolea, prim-vicepreședinte al PNL Arad, îl acuză pe Florin Tripa, consilier județean al PSD, de ipocrizie și populism. Într-un comunicat de presă, liberalul afirmă că Tripa, prin metode caracteristice PSD – minciuni și dezinformări, încearcă să creeze o legătură fictivă între el și Nicolae Ioțcu.

„Observ că domnul Tripa încearcă cu orice preț să creeze o legătură fictivă între mine și domnul Ioțcu, cu scopul denigrării mele. Cred că tot ce reușește domnul Tripa este să dea dovadă de foarte multă ipocrizie, cerându-mi demisia din funcția de președinte interimar al Consiliului Județean pentru presupuse prostii debitate de imaginația bogată pe care se pare că o are. Cred că domnul Tripa ar trebui, ca de rușine, să lase capul plecat atât timp cât șefii acestuia, pentru care el și colegii săi din PSD Arad și-au anunțat susținerea necondiționată, sunt Victor Ponta – inculpat într-un dosar în care este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor, având și sechestru pe avere; și Liviu Dragnea – condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Totuși, eu nu îi cer demisia domnului Tripa din funcția de consilier județean, pentru că nu poate să răspundă el pentru faptele domnilor Ponta și Dragnea, așa cum nici eu nu pot să răspund pentru faptele regretabile de care este acuzat domnul Ioțcu. Așa cum am spus și la ședința de consiliu în care am fost ales președinte interimar al Consiliului Județean Arad, nu mă simt cu nimic vinovat, așa cum încearcă domnul Tripa să mă facă să par și îi transmit acestuia că, dacă tot vrea să facă acuze, să le facă în scris în fața organelor competente”, a declarat Adrian Ţolea.

Prim-vicepreședintele PNL Arad mai spune că încercarea disperată a celor din PSD de a crea o legătură între el și Nicolae Ioțcu este puerilă, fiind de notorietate pozițiile adverse pe care se aflau cei doi de o bună perioadă de timp.

„Referitor la afirmațiile domnului Tripa, că domnul Ioțcu era șeful meu, cred că este de notorietate faptul că ne-am situat de mulți ani pe poziții adverse, într-un conflict pe care domnul Ioțcu nu a ezitat să-l facă public ori de câte ori avea ocazia. Tot de notorietate este și faptul că, de o lungă perioadă de timp, domnul Ioțcu se afla într-o relație de prietenie și de grup cu una din găștile din PSD Arad, din care cu siguranță face parte și domnul Tripa, din moment ce în fiecare ședință de Consiliu Județean, atât dânsul, cât și domnul Sabău, ne atacau necontenit pe mine și pe domnul Guțu, dar niciodată pe domnul Ioțcu. Îi reamintesc domnului Tripa și colegilor săi că eu nu am folosit niciodată termenul de «cleptocrație» și că nu m-a văzut niciodată alături de campania la care face referire, iar acest lucru se poate verifica din toate materialele de presă de la vremea respectivă”, a mai declarat prim-vicepreședintele PNL Arad.

Referitor la insinuările lui Florin Tripa, conform cărora Consiliul Județean, sub interimatul lui Adrian Țolea, ar împărți banii primiți la rectificare după criterii politice, liberalul declară: „Nu știu dacă domnul Tripa chiar se află în necunoștință de cauză, sau dacă încearcă să dezinformeze, dar îi spun că repartizarea celor 55 de milioane de lei primite de județul Arad la rectificarea bugetară a fost făcută de către Direcția Generală a Finanțelor Publice, direct către primării, în încercarea de acoperire a minusurilor create de Guvern la începutul anului. Consiliul Județean va distribui doar suma care i-a fost repartizată, adică 13,6 milioane de lei, iar acest lucru se va face printr-o Hotărâre de Consiliu, nu după bunul plac al cuiva. În același timp, le transmit celor din PSD că noi nu am trecut nimic «sub tăcere», așa cum spun ei, ci am așteptat cifrele oficiale, adică momentul în care Finanțele ne-au transmis cifrele oficiale. Spre deosebire de ei, noi nu putem face declarații pe ceea ce spun liderii PSD, ci pe informații și cifre reale și oficiale, pentru că liderii PSD au făcut în nenumărate rânduri anumite afirmații care ulterior s-au dovedit a fi eronate”.

  1. Când oare vă va veni mintea la cap pentru a pricepe că în țara asta dacă nu ești pe placul celor mari (Departamentul de Stat) sau a doamnei Merkel si asociații ei, si ai o functie care le sta in ochi acestora, mainile lor lungi li se dau sarcini de a intocmi orice fel de dosare doar pentru a elibera locul? Ce mare dosar de infractor are Ponta, comparativ cu a celor din pdl? Lui Boc nu-i deschide nimeni dosar pentru banii pe care nenea Sandu a declarat ca i-a dat brusc? Iar acum facatorul de bine are nerusinarea dupa ce o jumatate de an s-a plimbat pe maidanuri pe banii acestui stat sa solicite modificari la casele aflate in proprietatea Romaniei, niciecum a sa. Daca nu-ti place ce ți se ofera, ia-ți Hanți o chirie in Balta albă și fă-o cum vrea muschii tăi.m Și plantează-ți și prima doamnă acolo. Oricum suntem e râsul curcii:: Dacă va maim fim plătită și această funcție Ponta va avea parte de dilema viții lui: Cum o poate concedia pe prima doamnă, ea fiind in solda unui guvern care da bani si la demnitari?

    Raspunde
  2. Toți sunteți nepătați până vă umflă DNA-ul, atunci vă dați ochii peste cap și faceți spasmofilie.Socoteala e simplă se însumează câștigurile din familie și se compară cu averile dobândite.Dacă pușcă e ok dacă nu….asta este țoleo nu poți din comerț cu boarfe și dintr-un tembel de salariu să aduni atât…noi vedem și cred că și ei…..tic tac…

    Raspunde
  3. Jeg, gunoi,oportunist,fără caracter , îl atacă pe ioțcu când acesta nu se poate apăra , scursură umană, ferii-vă de el că vă vinde pe doi arginți..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.