Adrian Ţolea: „Parcul din centrul oraşului Sebiş, distrus cu acordul administraţiei locale!”

Adrian Ţolea: „Parcul din centrul oraşului Sebiş, distrus cu acordul administraţiei locale!”

Administraţia locală din Sebiş a vândut o parte din parcul din centrul oraşului unui investitor privat.
Printr-un contract de vânzare-cumpărare, administraţia locală reprezentată de primarul Gheorghe Feieş, a vândut clădirea WC-ului şi 900 de metri patraţi de teren, susţine Adrian Ţolea.
Miza este terenul, care reprezintă o parte important a parcului din central oraşului. Pentru acest teren, Primăria Sebiş a primit aproximativ 60 000 de euro.
„Noi am votat împotriva acestei tranzacţii, pentru că apreciem că un oraş civilizat are grijă de spaţiile verzi, de parcuri şi locuri de agrement. Considerăm că administraţia locală trebuie să atragă investitori, dar poate să le pună la dispoziţie alte spaţii, în afara parcurilor şi a locurilor cu o valoare mare pentru comunitatea locală. Faptul că în apropiere se află un spital este un alt argument împotriva vânzării porţiunii de parc. Din informaţiile noastre, noul proprietar a solicitat acordul pentru tăierea copacilor din parc. Asta înseamnă că a început distrugerea parcului din centrul Sebişului, cu acordul primarului Gheorghe Feieş şi a consilierilor locali care îl ascultă orbeşte. Noi respingem acest proiect, pe care îl considerăm contrar intereselor cetăţenilor, şi ne vom opune cu toate mijloacele legale distrugerii parcului din Sebiş”, a spus Adrian Ţolea, consilier local al PSD Sebiş.

Foto: Facebook

 

  1. penibil dle primar cum ati putut sa faceti una ca asta?

    Raspunde
  2. Un cretin de primar , un nenorocit de comunist , un inputit ,un libidinos spagar ! La puscarie cu el!

    Raspunde
  3. Acest primar este o lichea ce trebuie executat ca ceausescu , sebisenii sunt niste dobitoci ca l tot voteaza. Stau in timisoara dar sunt din sebis , cand merg acasa la mama parca ma intorc in timp cu 30 de ani asa arata sebisul cu acest primar

    Raspunde
  4. LA PUSCARIE cu FEIES!!!

    Raspunde
  5. acest om a vandut parcul la Tucudean de la Arad. sebisenii ar trebui sa se dezica de el. mai grav este ca vrea sa-si lase urmas la primarie pe fiul sau, ca pe vremea domnitorilor din evul mediu. Sebiseni treziti-va!

    Raspunde
  6. Ptr.sebisan.Dobitoc mai mare ca tine nu exista.Cum poti spune asemenea prostii?Sebisenii,tocmai pentru ce se face in oras il voteaza pe acest om.Cred ca tu ai o problema la bibilica,s-au esti un apropiat al acestui consilier,care a uitat de mai multi ani sa-si plateasca impozitele.Ps.Socotiti cati metri patrati are constructia in cauza,si pe cati metri se intine acel parc.Salutari din frumosul orasel SEBIS.

    Raspunde
  7. da-l draq de primar imputit. parca vad ca din care scriu aici l-ati votat sa ii mancati pl . acum cand ati deschis oleaca ochii va enervati nu? tot timpul feies a fost un gunoi, tot timpul ce a facut a facut cu interes nu pt cetateni ci pt buzunarle proprii si a celor doi rechini de la aarad. de ce futu-l in gura de primar nu a facut ceva pe fnduri europene? de ce sebisul e exact cum a zis Sebisan este ca acum 20 ani ? pt ca cacatul asta de primar nu a mai lasat sa vina investitori pentru a face el ce vrea , pt asi lua el drepturile lui , de la fiecare societate. voi stiti ca cactul asta de ghinda, farmacii, unicarm , etc , dau taxa primarului, cash si produse. taie facturi cum ca a facut nush ce pt minunata echipa de fotbal. futuva-n gura de tampiti , il pupati in cur ca a facut echipa de fotbal si pavele , cand daca facea cu bani europeni si atragea investitori era sebis de 10 ori mai dezvoltat . iar tu Sebisan2 esti un cacat ce-l pupa-n cur lucrator la primarie ,
    . Marsh javrelor .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.