Adrian Țolea, despre primarul orașului Lipova, Mircea Jichici: „Demonstrează o lipsă de curaj și bărbăție”

Adrian Țolea, despre primarul orașului Lipova, Mircea Jichici: „Demonstrează o lipsă de curaj și bărbăție”

Schimbul de replici pe tema gropii de gunoi a orașului Lipova continuă între reprezentanții PNL și PSD.

Astfel, ca răspuns la atacul primarului orașului Lipova, Mircea Jichici, consilierul județean PNL, Adrian Țolea a declarat: „Cum era de așteptat, primarul PSD Jichici demonstrează o lipsă de curaj și bărbăție pentru faptul că nu este capabil să își asume dezastrul incendiului de la groapa de gunoi care s-a întâmplat chiar sub nasul său, în mandatul său. Domnule primar, sunteți la al doilea mandat în Lipova, de câte mandate mai aveți nevoie pentru a vă asuma ce se întâmplă în orașul pe care îl administrați atât de prost?! Acuzați administrația anterioară, care și-a încheiat mandatul acum cinci ani, pentru incendiul produs în 2017. Asta denotă lipsă de asumare și de putere. Atunci când păstoriți o comunitate de câțiva ani, singurul responsabil pentru ceea ce se întâmplă sunteți dumneavoastră. Dar, am impresia că acest puseu de acuze nefondate pe care le aruncați în stânga și în dreapta are de-a face cu teama de a pierde teren și poate chiar mai mult”.

Consilierul Țolea amintește de faptul că, în 2016, primarul PSD al Lipovei a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, fiind descoperit în „conflict de interese administrativ”. „Cu ce drept vine un primar PSD declarat incompatibil să arunce vina pentru acțiunile sale în ograda altora?! După ce a reușit să facă de râs Lipova la nivel național, după ce a ajuns incendiul provocat la groapa de gunoi în toată presa națională, primarul Jichici încearcă să se spele pe mâini și să blameze fosta administrație pentru incompetența sa. Vă sugerez, domnule primar, să vă vedeți de propria incompatibilitate și să vă asumați deciziile proaste pe care le-ați luat de-a lungul anilor,” a mai declarat Adrian Țolea, consilier județean al PNL.

  1. aveti perfecta dreptare.primarul jichici este la al doilea mandat si poate da vina pe fosta administratie.a avut la dispozitie cinci ani sa inchida groapa de gunoi,si prin aceasta neputinta arata ca este un primar foarte slab.nu merita votul cetatenilor.

    Raspunde
  2. Bravo Adriane.Esti un exemplu de barbatie si curaj.Ai infaptuit fapte marete pt.judetul Arad.Din pacate partidul nu iti recunoaste meritele si te-a pus doar director la deseuri.

    Raspunde
  3. nu a avut si nici nu are curaj si barbatie. jichici umbla doar dupa interesele personale.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.