Adriana Chirilov: „Cârdășia dintre prefect și primarul demis blochează dezvoltarea Zărandului”

Adriana Chirilov: „Cârdășia dintre prefect și primarul demis blochează dezvoltarea Zărandului”

 

Consilierul Municipal Adriana Chirilov, prim-vicepreședinte al Organizației Județene a Femeilor Liberale și coordonator al Organizației PNL Zărand, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că dezvoltarea comunei a fost blocată de cârdășia formată între prefectul Cosmin Pribac și primarul proaspăt demis Florin Ion Moț.

„Cu toții am fost martori zilele trecute la vestea că primarii comunelor Șimand și Zărand au fost demiși de Prefectură pentru că au fost condamnați definitiv la închisoare cu suspendare. Ei bine, problema nu este că au fost demiși, ci faptul că au fost demiși mult prea târziu, deși în cazul lui Florin Ion Moț decizia definitivă a condamnării a fost dată încă de anul trecut. Inițial, domnul prefect a invocat faptul că nu ar avea bază legală pentru a-i demite pe cei doi primari, dar, în 8 iunie 2015, ÎCCJ a dat o decizie pe care prefectul a pus-o în aplicare abia pe 25 septembrie. Faptul că domnul prefect a tot amânat emiterea ordinului de încetare a mandatelor acestor primari ridică anumite semne de întrebare. De ce s-a așteptat atât de mult pentru a se lua această decizie? Probabil pentru faptul că domnul Moț făcea parte dintr-un partid aflat în coaliția de guvernare. Din păcate, de pe urma acestei amânări au de suferit doar oamenii din localitățile ce compun comuna Zărand. Domnul Moț fiind preocupat de cum să scape de multele dosare pe care le are pe rolurile instanțelor a uitat că în tot acest timp are și datoria de primar. Că are datoria de a dezvolta comuna, care și așa stagnează de când acesta conduce destinele acestor oameni. Spre exemplu, domnul Moț avea posibilitatea de a atrage în comuna Zărand fonduri europene prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), prin diferite submăsuri din cadrul programului. Vinerea trecută au fost lansate două măsuri (4.3 și 7.2) de care Zărandul putea beneficia pentru a câștiga fonduri europene, dar, din păcate, primarul proaspăt demis a fost preocupat de cu totul alte probleme decât cele care priveau comuna”, a declarat Adriana Chirilov

  1. Sârman pnl, asta-i prim vice? Să mori de ras ,da-i par
    tidul romilor pnlul ?

    Raspunde
  2. Cine e tiganca asta? Mamaaaa ce neagră e!!!!!

    Raspunde
  3. Tiganca asta borata ce studii are?De unde stie ea cum se conduce o primarie?A fost tatal ei primar sau masa? DA-L DRACULUI DE PARTID!

    Raspunde
  4. Oare când o să inteleaga falca sa nu o mai bage pe chirilov in presa ? De fiecare data cand apare se scriu doar comentarii „de bine” …. care stim cu totii ca sunt cat se poate de adevarate. . . Nu ai cum sa respecti o femeie din asta , clar!!!

    Raspunde
  5. Adriana un membru PNL care munceste.

    Raspunde
  6. Luci:unde munceste? in fata la Astoria? S-a stricat piata si acolo!

    Raspunde
  7. D-na CHIRILOV este o sugativa a pdl-ului iar acum a noului pnl ca multi altii ……Este angajata la Recons pt. strand dar nu frecventeaza serviciul DOAR EA SALARUL,a mai fost angajata la zona libera si acolo proceda la fel ….INCASA DAR NU PRESTA….Dar sa nu uitam un lucru este omul d-ului primar FALCA si al d-nei GIANINA PISTRUI,aia de la ford cu datorii multe….Cred ca acestia au fost mentorii ei de baza,ea este ca un indispensabil pt. cei doi….Rusine sa va fie nemernicilor!!!!! Gunoaiele societatii….

    Raspunde
  8. Sa inteleg ca femeile din PNL sunt conduse printre altele … de o femeie de etnie roma agramata. So coooool :))))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.