AGRESAT și LĂSAT LAT într-un parc din Arad

AGRESAT și LĂSAT LAT într-un parc din Arad

Un bărbat a fost agresat într-un parc din municipiul Arad de un individ proaspăt ieșit din penitenciar.

Luni seara, în jurul orei 21, jandarmii arădeni au fost solicitați, prin 112, să intervină într-un parc din municipiul Arad unde a fost raportat un caz de tâlhărie. Apelul a fost făcut de către un cetățean care a asistat la întreaga scenă.

Jandarmii s-au deplasat de urgență în zona indicată și au găsit victima întinsă pe trotuar, cu leziuni la nivelul feței. Bărbatul le-a povestit jandarmilor ce s-a întâmplat, oferindu-le datele de identificare și semnalmentele agresorului.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de Ambulanță și după ce victima a fost transportată la spital, jandarmii au plecat în căutarea agresorului. Acesta a fost identificat două aproximativ două ore de căutări, într-o zonă apropiată de locul în care s-a petrecut fapta.

„În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că cei doi bărbați se cunosc, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, unul dintre aceștia l-a lovit pe celălalt cu pumnii în zona feței și i-a sustras din buzunar o sumă de bani, după care a fugit. Din declarațiile părții vătămate ar fi vorba de 300 de lei. Agresorul le-a declarat jandarmilor că a făcut acest lucru deorece avea nevoie de bani să plătească o amendă”, se arată într-un co municat de presă al Jandarmeriei.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Cazul a fost preluat de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.