„Agricultura – șansa de inovare în 2015”, la Camera de Comerţ

„Agricultura – șansa de inovare în 2015”, la Camera de Comerţ

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad împreună cu Asociația Județeană a Gospodarilor Maghiari Arad a organizat marţi, 10 februarie 2015, la sediul CCIA Arad, seminarul de informare „Agricultura – șansa de inovare în 2015”.

Evenimentul a fost deschis de vicepreședintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, ing. Gheorghe Leucuța, care a subliniat importanța parteneriatului româno-maghiar și a vorbit despre provocările sectorului agricol, în context european. De asemenea, au fost prezentate cele două evenimente ale CCIA Arad care susțin sectorul agricol: A(r)picultura și Agromalim.

Seria discursurilor a fost continuată de viceprimarul județului Arad, Levente Bognár și directorul general al Camerei Agricole a județului Csongrad, Juhász István, care a explicat modul de funcționare și organizare a Camerelor Agricole Maghiare.

„Aș dori să mulțumesc partenerilor de la Asociația Gospodarilor Maghiari din Arad alături de care această manifestare a fost posibilă. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad acordă o atenție deosebită sectorului agricol, domeniu cheie pentru dezvoltarea regională. Acest eveniment face parte din seria de acțiuni pe care CCIA Arad le dedică dezvoltării acestui sector, iar cooperarea cu partea maghiară facilitează numeroase posibilități de dezvoltare transfrontalieră. Sunt pe deplin convins că aceste activități încurajează părțile implicate să adere la trendul ascendent al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, atunci când vorbim despre susținerea progresului fiecărui agent economic în a-și deschide granițele spre inovare”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Participanții au fost informați despre cele mai importante linii de finanțare în agricultură, șanse de inovare, legislație în domeniu, cât și oferte de educație în agricultură.

În cadrul seminarului, Szabó Csaba din partea Forumului de Conciliere al Bazinului Carpatic a prezentat strategia de dezvoltare rurală pentru anul în curs, iar Monica Nadiu, șeful serviciului Direcției Agricole a județului Arad a vorbit despre situația agricolă a județului. Consultanța Agricolă Arad a fost reprezentată de ing. Gáll Tamás Mihály, care a descris liniile de finanțare ce vor fi deschise pentru agricultori.

Partea de învățământ a fost reprezentată în cadrul evenimentului de conf. univ. dr. Nicușor Boja de la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș“, care a susținut programul de învățământ al Facultății de Științe ale Naturii, Inginerie și Informatică, și dr. Horváth József, decanul Facultății de Agricultură a Universității de Științe Szeged care a relatat planul de studii pentru anul universitar 2015-2016.

Posibilitățile de dezvoltare și cultura de ardei pentru boia au fost explicate de dr. Somogyi György și Bráj Róbert.

La finalul evenimentului au avut loc discuții libere și networking, ocazie cu care au fost stabilite parteneriate comune.

  1. Bună seara domnul și doamna

    Ar fi nedrept din partea mea să nu laude cel care are
    posibil să se obțină un împrumut de bani luna trecuta am nevoie
    pentru a salva o viață în pericol inițial nu am crezut-o singură
    Nimic, dar curiozitatea mea ma împins să încerc și în cele din urmă am fost în stare să
    obține acest împrumut pe care am ieșit din impasul în care am
    a trăit, am umplut condițiile și fără complicații, contul meu
    a fost creditat cu 1,4 milioane € l-am întrebat. Ai nevoie de împrumuturi
    bani între persoane fizice pentru
    a face față cu dificultăți financiare pentru a rupe în cele din urmă din impas
    care cauzeaza bănci, prin respingerea fișierelor aplicației
    credite? Vă recomandăm un anumit expert în finanțarea
    împrumut, vă rugăm să luați legătura cu domnul Mario Lucenti
    care a zguduit-l poată face un împrumut la orice persoană
    în măsură să ramburseze și condițiile care vor face dumneavoastră
    viață. Aici sunt domeniile în care te pot ajuta: * Financiar
    * Home Loan * Investiții Credit * Auto de împrumut * Datorii
    Consolidarea * Linia de credit * În al doilea rând Ipoteca * Achiziționarea de
    * Credit personal de împrumut Tu
    sunt blocate bancă, interzis și nu aveți beneficiul
    bănci sau mai bine aveți un proiect și nevoie de finanțare,
    rău de credit sau nevoie de bani pentru a plăti facturile,
    fonduri pentru a investi în afaceri. Deci, dacă aveți nevoie pentru a
    împrumută bani, nu ezitati sa-l contacteze, el va fi fericit
    ajutor imens Te rog sa mi se alature si trimite-ul
    aplică pentru împrumut dumneavoastră în 48 de ore best.This e-mail lor:

    duvalles.phillips@outlook.com

    Vă mulțumim pentru cele din urmă a trecut mesajul pentru a ajuta pe cei în nevoie

    Noroc!

    Raspunde
  2. saintloans@hotmail.com 2 iunie, 2015, 9:24 am

    Buna Ziua,
    Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Jane Alison, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și ușor de înțeles. contactați-ne astăzi prin e-mail la: (saintloans@hotmail.com)

    Raspunde
  3. Am Dl Kendrick Zime ir likumīgas aizdevumu aizdevējs labu reputāciju. Mes
    ir dinamiska KOMPANIJA ar, ka Mes nodrošinām finanšu palīdzības Fondi
    a, kas Indivīdiem nepieciešama finansiāla palīdzība, kas ir slikta kredītu
    vai nepieciešama Nauda, lai samaksāt rēķinus, ieguldīt biznesa .kendrick zīmes izmantošanu
    Šo mediju, lai informētu jus, ka Mes nodrošinām Drosu saņēmēju
    palīdzība BUS priecīgi piedāvāt Jums aizdevumu, lūdzu, sazinieties Ar mamici pa
    e-trecuturi: kendrickmark6@gmail.com

    Ietver Pakalpojumi; Refinansēšanu, labiekārtošanas, investicijų aizdevumu, auto
    aizdevumi, parādu konsolidācijai, kredītlīnijas, Otro hipotēku, uzņēmējdarbības
    aizdevumi, aizņēmumi individuālie, aizdevumu auto, aizdevumu auto

    Raspunde
  4. Buna Tuturor.

    Face cineva nevoie de un împrumut de urgență pentru orice motive, la toate, dacă da, atunci, e-mail-ne la Via (j_p.lenders@outlook.com) pentru mai multe informații despre această tranzacție.

    Salutări
    J_P.Lenders

    Raspunde
  5. Dl Steven Gardner 13 iulie, 2015, 7:21 am

    Ce știi despre împrumut? multe lenders sunt legitime? De câte ori ați încercat să obțineți un împrumut, dar nu poți? oameni trec prin toate acestea stresul mulți aplica pentru un împrumut în fiecare zi, dar puțini se lor de credit a trimis la ei, avem un interes legitim și în toată această chestiune a problemelor financiare din Europa, ne-am decis pentru a ajuta la eliminarea problemelor financiare din Europa și acum oferim credit pentru 2% din Kazakhstan cu transferul imediat aprobare și de credit pentru tine timp de 30 minute. Gamele noastre de împrumut de la 2.000 până la 5 milioane de euro, așa că dacă vrei să refinanțeze afacerea dvs. este o oportunitate, dacă sunteți interesat de aceasta oferta, ne puteti contacta prin e-mail:

    Raspunde
  6. Buna ziua, Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, etc ..? Va oferim personale și de afaceri de împrumut la orice persoană interesată
    la 2 rata dobânzii% de la 1 la 30 de ani.
    nume:
    Data nașterii:
    Sex:
    Starea civilă:
    adresa:
    Oraș:
    Țara:
    telefon:
    Sumă Împrumutată:
    Împrumut Durata:
    Venitul lunar net.
    Contacteaza-ne: creditsolutionhome01@gmail.com

    Raspunde
  7. Bună Ziua,
    Va oferim toate tipurile de împrumuturi persoanelor fizice, organizații și școli să lucreze împreună. în orice parte a rata anuală a dobânzii de 3% la 1 an la 20 ani de rambursare tenor al lumii. Ne da de credit la gama de £ 1.000.000 £ 50,000.000. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail (customerinvestmentservice@gmail.com)
    Salutări.
    Dumnezeu să binecuvânteze toate

    Raspunde
  8. Buna ziua,
    Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Gloria Ramirez, un creditor împrumut privat a deschis o oportunitate financiar pentru toată lumea care au nevoie de asistență financiară. Ne da împrumuturi la rata dobânzii de 2% din persoane fizice, întreprinderi și companii sub un punct de vedere și condiții clare și ușor de înțeles. contactati-ne azi prin e-mail la: (GET2RMIREZJOSE@GMAIL.COM)

    Raspunde
  9. Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Lila Villa, un creditor împrumut privat a deschis o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de ajutor financiar. Ne da afară împrumut la 2% rata dobânzii pentru indivizi, firme si companii sub termeni si starea clare și ușor de înțeles. Contactati-ne azi prin e-mail la: (villalila55@gmail.com)

    Raspunde
  10. Alo,
    Acest lucru este de a informa publicul larg că domnul Roberto, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și inteligibile. contactati-ne azi prin e-mail la: (PEDROROBERTOLOAN@OUTLOOK.COM)

    Raspunde
  11. Merhaba,
    Bu, tüm insanlar için mali yardim kredi borç veren ve ekonomik firsatlarin muhtaç kamu Bay Henry Murray bilgilendirmektir. Hüküm ve sirketlere insanlar, sirketler ve% 2 faizli kredilerin kosullari altinda net ve kolay anlasilir. E-posta tarafindan bugün bize ulasin: (henrymurray456@gmail.com)

    Raspunde
  12. Mărturia despre cum am GOT împrumutul meu de a plăti facturile mele

    Buna tuturor,

    Sunt Ivan Carlos de nume, am scris această mărturie pentru că sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut investiții Global pentru mine și familia mea, atunci când am
    crezut că a fost nici o speranță a venit și de a face familia mea simt în viață din nou de catre noi de creditare de împrumut la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Ei bine, am fost
    căutarea pentru un împrumut pentru a soluționa datoriile mele în ultimele trei luni tot i-am întâlnit și a luat scammed banii până am întâlnit în cele din urmă un creditor Dumnezeu. Nu m-am gândit niciodată
    că există încă creditori împrumut reale de pe internet, dar, cel mai mare surprinderea mea am primit împrumut mea, fără a pierde mult timp, astfel încât, dacă sunteți în afara
    acolo în căutarea pentru un împrumut de orice sumă i-ar sfătui pe email compania de împrumut legit prin e-mail:@gmail.com investmentglobalfinace, și să fie
    liber de escrocherii pe internet….

    Raspunde
  13. Mărturia despre cum am GOT împrumutul meu de a plăti facturile mele

    Buna tuturor,

    Sunt Ivan Carlos de nume, am scris această mărturie pentru că sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut investiții Global pentru mine și familia mea, atunci când am
    crezut că a fost nici o speranță a venit și de a face familia mea simt în viață din nou de catre noi de creditare de împrumut la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Ei bine, am fost
    căutarea pentru un împrumut pentru a soluționa datoriile mele în ultimele trei luni tot i-am întâlnit și a luat scammed banii până am întâlnit în cele din urmă un creditor Dumnezeu. Nu m-am gândit niciodată
    că există încă creditori împrumut reale de pe internet, dar, cel mai mare surprinderea mea am primit împrumut mea, fără a pierde mult timp, astfel încât, dacă sunteți în afara
    acolo în căutarea pentru un împrumut de orice sumă i-ar sfătui pe email compania de împrumut legit prin e-mail:investmentglobalfinace@gmail.com, și să fie
    liber de escrocherii pe internet….

    Raspunde
  14. Dl Michael Richards 23 ianuarie, 2016, 11:34 pm

    Acest lucru este de a informa publicul larg care dl Michael Richards a deschis o oportunitate de a fiecare are nevoie de orice help.We financiar da afarã de împrumut la persoane fizice, firme si companii sub o andcondition clar și ușor de înțeles termeni.

    E-mail: solutioncneetr@aol.com
    Salutări,
    Dl Michael Richards

    Raspunde
  15. Salut,

    Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața pentru totdeauna,
    Sunt MRS Tecno Berry un creditor împrumut certificat, am oferi împrumut
    sectoarele individuale și publice, care au nevoie de asistență financiară
    într-o rată scăzută a dobânzii de 2%. Bad credit acceptabil, Termenii și
    Condițiile sunt foarte simple si considerate.You nu va regreta
    nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti.

    I MRS Tecno Berry, va face cele mai bune din serviciile mele de toate
    legitim borrowers.You nu va fi niciodată dezamăgit de mine în această
    tranzacție, pentru că nu s-au născut pentru a fi un loser.Any interesat
    clienții ar trebui să mă contactați ASAP prin e-mail: (tecnoberryadvanceloan@outlook.com)
    pentru veniturile suplimentare.

    Vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos și de a lua înapoi dacă este interesat și de
    te vei bucura de a ști un creditor de împrumut cum ar fi MRS Tecno Berry

    DATE Imprumutatului

    1. Nume complete: ……………………….
    2. Contact Adresa: …………………..
    3. Suma creditului necesar: ………………..
    4. Durata împrumutului ……………….
    5. Numărul de telefon direct: ……………..

    Eu voi fi așteaptă cu nerăbdare să aud de la tine, astfel încât să
    continua.

    Salutări calde

    MRS Tecno Berry.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.