Ai aparate electrice și electronice pe care nu le mai folosești? Află când are loc campania de colectare în cartierul tău

Ai aparate electrice și electronice pe care nu le mai folosești? Află când are loc campania de colectare în cartierul tău

În municipiul Arad se va desfăşura campania de mediu- colectare deşeuri electrice şi electronice, sub egida RoRec-Primăria Municipiului Arad. Ea va avea loc în data de 31.03.2018, între orele 10.00-16.00.

În scopul bunei desfăşurări şi al unei eficienţe sporite a campaniei au fost stabilite 6 puncte de colectare în suprafață de cca. 3/2 m fiecare. Din punctele de colectare deşeurile vor fi încărcate şi transportate cu autovehicule cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5, informează Primăria.

Cele 6 puncte de colectare DEEE sunt următoarele:

  1. Zona Alfa – în spatele Carrefour, lângă Biserică
  2. Zona Micălaca – str.Abrud, în spatele blocului 129 sc.C(în spatele Pieței Miorița)
  3. Zona Gării – Terenul de lângă Grădinița PP 15, str. Avrig
  4. Zona Vlaicu – Piața Agroalimentară (trotuarul care mărginește intrarea în hală)
  5. Calea Timișorii nr. 39 – în fața Centrului de zi pentru vârstnici
  6. Zona Grădiște – în fața Sc. Gen. Aron Cotruș, aleea Romanței

Colectarea deșeurilor DEEE se va face și prin preluare gratuită de la domiciliu sau de la sediile firmelor și instituțiilor, la solicitare telefonică la numerele 0800 444  800 sau 0746.222.862.

Pentru persoanele care predau DEEE în cadrul campaniei se organizează o tombolă cu premii care constau în produse electrocasnice. Tombola are loc în data de 02.04.2018 ora 12:00 în P-ța Avram Iancu.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.