Ai între 4 şi 20 de ani? Poţi deveni MODEL prin intermediul cursurilor „Angels”

Ai între 4 şi 20 de ani? Poţi deveni MODEL prin intermediul cursurilor „Angels”

Copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 4 și 20 de ani sunt invitați să învețe, să se joace și să experimenteze tainele care se află în spatele practicării modelingului şi fotomodelingului, în cea de a IX-a promoție a cursurilor de modeling „Angels”, un proiect deja cu tradiție în Arad.

Cursurile sunt organizate de agenția de manechine și fotomodele arădeană Angels Events și Asociația Angels Organization și adună sub aceeași umbrelă următorii profesioniști: Diana Redei – make-up artist oficial Miss Arad; Cătălin Brie – hair stylist oficial Miss Arad;  Radu Ostafi – fotograf Profesionist; Bianca Tirsin – manechin, Miss Top Model; Miss Arad 2015; Miss Supranational Romania 2017; Bianca Petre – profesor de balet; Adela Raut Czebely – psiholog, managementul emotiilor, comunicare non-verbala, atitudine. Cursanții vor învața de la aceștia cum să-și pună în valoare potențialul nativ.

Proiectul se întinde pe o perioadă de 8 săptămâni și include formarea teoretică (seminarii săptămânale a câte 2 ore) și practică (2 sedințe foto și minim o prezentare de modă).

După finalizarea cursurilor de modeling, absolvenții vor avea șansa de a practica noțiunile învățate prin intermediul participării la castinguri, prezentări de modă, ședințe foto, reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events Models.

Cursurile vor avea loc în incinta Clubului Sportiv Royal Dance Sport Arad (B-dul. Iuliu Maniu, nr. 17-21).

Pentru înscrieri se poate suna la numărul de telefon 0742531043.

Detalii și informații suplimentare despre înscriere sunt disponibile pe scoalademodeling.blogspot.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.