Ai jucat în ultima vreme pe SITE-URI DE PARIURI ONLINE? RIȘTI AMENZI URIAȘE!

Ai jucat în ultima vreme pe SITE-URI DE PARIURI ONLINE? RIȘTI AMENZI URIAȘE!

Dacă ai jucat în ultimele două săptămâni pe site-uri de pariuri sportive online, ești unul din cei 40.000 de români care riscă amenzi uriaşe. Conform legii, utilizatorii jocurilor de noroc sunt obligaţi să acceseze doar acele companii care au licenţă pentru România. Obligația de a verifica legalitatea site-urilor revine tot jucătorilor.

Zeci de site-uri de jocuri şi pariuri online, recunoscute la nivel internaţional, vor fi interzise în România cel puţin cinci ani, fie pentru că nu şi-au plătit taxele datorate statului român, fie pentru că le-au plătit, dar au continuat să opereze după 10 septembrie, termenul după care aveau nevoie de o nouă licenţă. Acum operatorii de internet vor fi obligaţi să blocheze accesul la aceste platforme.

Bugetul de stat ar putea încasa bani în plus şi din amenzile pe care Oficiul pentru Jocuri de Noroc le poate aplica românilor care au pariat online pe aceste site-uri.

Mai exact, poate încasa cel puțin 60 de milioane de euro doar din aceste amenzi. Mulți jucători români spun că nu știau că unele site-uri au fost incluse la începutul lui septembrie pe lista neagră.

Nici Oficiul pentru Jocuri de Noroc şi nici reprezentanţii site-urilor de pariuri nu au dorit să comenteze subiectul, deşi, le-a fost solicitat un punct de vedere.

Puteți consulta aici lista de site-uri interzise de Oficiul pentru Jocuri de Noroc.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.