Ai MARE GRIJĂ ce faci pe FACEBOOK! Cum îți poate URMĂRI oricine TOATĂ ACTIVITATEA

Ai MARE GRIJĂ ce faci pe FACEBOOK! Cum îți poate URMĂRI oricine TOATĂ ACTIVITATEA

Facebook a devenit o parte foarte importantă a vieții noastre, chiar dacă nu ne place să o recunoaștem. Ne distrăm, povestim, lucrăm și chiar iubim pe Facebook, în văzul tuturor. Problema e că nu toată lumea știe că rețeaua de socializare îți permite să vezi tot ce a făcut un utilizator cât timp a fost logat.

Se întâmplă foarte des ca din cauza unui singur „Like” să izbucnească certuri grave în cuplu sau între prieteni. Dacă ai dat like unei poze cu fosta ta iubită în timp ce erai beat, prietena ta poate afla acest lucru destul de ușor.

Este de ajuns să scrie în bara de căutare de pe Facebook „Photos liked by” urmat de numele tău, ca să îi apară absolut toate pozele la care le-ai dat like de când ți-ai făcut contul!

Singurele poze care nu vor apărea sunt cele ale utilizatorilor care și-au setat profilul pe privat, vizibil numai persoanelor din lista de prieteni.

Din acest motiv și nu numai, este indicat să fim atenți la comportamentul nostru din mediul virtual deoarece nu știi niciodată cine poate vedea că ai dat like unor poze deocheate în timpul programului de la servici.

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.