TEROAREA CONTINUĂ: AL TRELEA CAZ de JAF în Arad, prin metoda „UNGARIA”!

TEROAREA CONTINUĂ: AL TRELEA CAZ de JAF în Arad, prin metoda „UNGARIA”!

Ca urmare a articolului scris de noi „EXCLUSIV/ TEROARE în Arad: Oameni JEFUIȚI pe stradă, prin metoda „UNGARIA”, de o GRUPARE EXTREM DE PERICULOASĂ! Autoritățile sunt în ALERTĂ” ies la iveală tot mai multe cazuri similare petrecute în Arad.

Astfel, o femeie din Grădişte a trecut prin clipe de groază, după ce o maşină a oprit în dreptul ei, ocupanţii acesteia întrebând-o pe unde să o ia spre Ungaria. Femeia le-a explicat iar cei din maşină au chemat-o mai aproape, ca să audă mai bine. În acel moment au prins-o de mâini şi au încercat să o jefuiască, la fel cum au făcut cu femeia de la „Boul Roşu”. Spre deosebire însă de cazul de la Boul Roşu, sau de cel de la complexul comercial „Jackson”, cel din Grădişte s-a sfârşit altfel: Victima s-a zbătut, a ţipat şi a reuşit să scape.

NewsAr.ro cercetează toate cele trei cazuri despre care deţine informaţii, urmând să revină, în perioada următoare, cu declaraţiile victimelor.

Arădenii care au cunoștință despre fapte similare sunt rugați să ne contacteze sau să ofere relații direct Poliției. De asemenea sunt rugați să popularizeze cazul, ca măsură de prevenție.

Foto: Reconstituire

  1. CAREI POLITII SA SE ADRESEZE?
    Aveti cumva impresia ca potitiei ii pasa de asta.Mi-as dori sa aflu si eu un caz solutionat de Politie?Te duci si le dai mura-n gura si nu-s in stare sa solutioneze un caz.Va doresc sa nu aveti parte de evenimente neplacute in care sa sperati ca o sa rezolve Politia ceva.

    Raspunde
    • Asa este, ai dreptate !

      Raspunde
    • din pacate e adevarat. Si in cazul „accidentul” daca le spui ca le dai nr de telefon de pe care s-a sunat iti raspund ca daca nu este nici un prejudiciu nu au ce sa faca. Stiu ca suna din penitenciare dar spun ca cei care suna se plictisesc. Oare nimeni nu se intreaba si nu vrea sa faca nimic pentru a afla cum ajung telefoanele in penitenciare? Chiar trebuie sa se intimple ceva grav pentru ca politia sa ia atitudine? Nu mai exista activitate de preventie? Spre ce ne indreptam??!!

      Raspunde
  2. Politia ce face?

    Raspunde
  3. O buna prietena a patit exact la fel, in luna iun ie, pe fosta strada Ecaterina Varga. O masina din care au coborat un barbat si doua femei (toti de etnie roma) a oprit langa ea si au rugat-o sa le explice cum pot ajunge la spital. Intre timp i-au luat cerceii de aur din urechi si lantul de la gat, fara ca ea sa poata opune rezistenta . Impresia ei, cand si-a revenit, a fost ca ar fi hipnotizat-o. Citind acum in presa despre cazuri similare, mi-am amintit si povestea prietenei mele. Politia doarme! Ii platim degeaba…

    Raspunde
  4. Cel mai bine sa nu stai de vorba cu nimeni.

    Raspunde
  5. asta era sa mi se intimple si in craiova
    ]

    Raspunde
  6. Da oamenii de cest fraiei, primu rand oamenii sunt de vina cad in capcana, parca nu aud destule la TV. Eu personal nu stau de vorba cu oameni din astia…….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.