ALARMANT: Arădenii ar putea rămâne fără căldură. ULAL solicită autorităţilor să găsescă soluţii!

ALARMANT: Arădenii ar putea rămâne fără căldură. ULAL solicită autorităţilor să găsescă soluţii!

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad a transmis o adresă către Primăria Municipiului Arad, Consiliul Local Municipal şi CET Hidrocarburi, în care solicită comunicarea măsurilor pe care cele trei instituţii le vor lua pentru a nu fi afectaţi arădenii în ceea ce priveşte furnizarea energiei termice.

„Referitor la situaţia apărută în urma hotărârii instanţei de judecată, de a obliga CET Hidrocarburi la plata către CET Arad a sumei de 51 milioane de lei, datorie ce reprezintă costul energiei termice preluată de CET Hidrocarburi de la CET Arad, energie termică furnizată şi facturată către consumatori, ULAL Arad ca reprezentant al asociaţiilor de proprietari membre, îşi exprimă reala îngrijorare faţă de posibila evoluţie a evenimentelor în situaţia în care ar exista riscul întreruperii livrării de energie termică, în prag de iarnă, către consumatorii finali. Suntem interesaţi care ar fi soluţiile gândite în situaţia dată de către decidenţi: autoritatea locală, conducerea CET Hidrocarburi şi CET Arad, în interesul populaţiei.

Vă rugăm să ne comunicaţi măsurile pe care le consideraţi viabile în rezolvarea posibilei situaţii de mai sus, măsuri care sperăm că nu vor afecta consumatorii”, se arată în adresa ULAL Arad, semnată de Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad, şi Maria Brănişcan, vicepreşedinte.

  1. ulala sa ne mai lase. de cativa ani tot ameninta ca se intrerupe caldura, ca se taie gazul, ca se inchide cet-ul… nimic nu s-a intamplat pana acum! acolo lucreaza niste pensionari plictisiti prea bagati in seama de presa. poate se apuca si ei de ceva constructiv!!!

    Raspunde
    • DOMNULE GOGU….ULALAL SPUNETI CA NU FACE NIMICA….BUN.OK…DAR ATUNCI
      UPA LUI HEVESI L. CE FACE ??? CARE SI UPA SE OCUPA DE ADMINSTRATIA BLOCURILOR….U..U…HEVESI…L…PD-LISTUL

      Raspunde
  2. ULAL in afara de luat banii de la oameni nu au reusit sa faca nimic bun pentru cei care le platesc banuti….si nu sunt tocmai putini. Ar trebui controlate buzunarele acestor domni de la ULAL ….

    Raspunde
  3. BUN.BUN….DAR GUVERNUL PONTA A DAT BANII LA ARAD PTR.REZOLVAREA PROBLEMEI CU CET-UL.
    BANII ATUNCI UNDE SUNT ?? SA INTELEGEM CA DE VREO CITI VA ANII INCOACE CETUL ARAD APARTINE PRIMARIEI SI CONSILIULUI JUDETEAN…
    DECI EU CONSIDER ATUNCI CA RESPOZABIL DE CHESTIUNEA ACEASTA SUNT :
    PRIMARUL – FALCA GH. SI PRESEDINTELE CJ. IOTCU.
    DECI ATUNCI SA PUNA EI BANII ACOLO SI SA SE CEARA DE ORGANELE COMPETENTE SA VINA DNA – ACOLO LA CET SI LA PRIMARIE SI CJ…
    DAR SA NU UITAM CA
    FALCA ESTE FINUL LUI BASESCU …..
    SI IOTCU NEAMUL LOR…
    ACUMA SA VEDEM CE REZOLVA DNA LA ARAD OARE??
    CE FACE DOAMNA K…… LA ARAD….
    SI DACA ASA CUM SE SPUNE CA DE LA ANUL ARADENII RISCA SA RAMINA FARA CALDURA , IARNA ANULUI 2015……SI ATUNCI AR TREBUI SA IASA IN STRADA ….SAU SA MEARGA LA FALCA CA DOARA EL ESTE ALESUL ARADENIILOR CARE LAU VOTAT DOUA,TREI MANDATE….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.